TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 08.10.2011 16:05

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Gdyby było wszystko, to po aktualizacji simsów miałabyś już obiekty ze zwierzaków.

Poza tym, nic nie straciłem, bo obydwie wersje gry kosztują tyle samo, a zyskałem budynek, który mi się podoba.

Master of Disaster 08.10.2011 16:08

@Karel13 a bez przesyłki to po ile by było? Pytam, bo mam empik w sumie niedaleko, to co będę przepłacać, mogę odebrać choćby w drodze do domu... No wiesz, sprawdzałam to mają po tyle samo co zwykła edycja (niecałe 85zł przy zamówieniu przez internet), ale się zastanawiam, czy to nie jest jakiś kit.

miłośniczka zwierząt 08.10.2011 16:26

raczej nie jest bo ja tam często zamawiam z odbiorem w salonie bo też mam blisko do Empiku ;).I ja właśnie zamówiłam Edycję limitowaną i raczej piszą że 85 zł płacę więc, raczej tak jest. Jak chcesz to zamów polecam.

BlueDinosaur 08.10.2011 16:37

Cytat:

Napisał nmin (Post 1456956)
Co za brzydactwa... Nie żal mi wcale, że nie są dostępne na PC :P

Zgadzam się... Nie podoba mi se ten 'tygrys' i kot w jaskrawych kolorach... Jak będę chciała to sama sobie takiego zrobię.
Fajne było nawet dziecko panda-tygrys.

nmin 08.10.2011 16:48

Skąd pewność, że obiekty ze sklepu da się w zwykłej edycji kupić w BuyDebug? Może edycja podstawowa nie ma w ogóle zaprogramowanych tych przedmiotów i NIE DA SIĘ ich mieć bez zakupu limitowanej? Przecież to by było za proste...

BlueDinosaur 08.10.2011 16:55

Cytat:

Napisał Owocowy Raj (Post 1456977)
Ja jakbym chciała, to by mi brat mógł kupić, bo jedzie na studia zaoczne do Wrocławia i akurat w 22 października jedzie ;)
Ale się wstrzymam, a limitowana edycja mi nie potrzeba, bo jednak gdzieś te obiekty będą. najprawdopodobniej w BuyDebug on, (dobrze napisałam?), bo tam chyba jest wszystko ;)

Gdyby było tak prosto to nikt by nie kupował edycji limitowanej... Myśłe tak jak przedmówca że w normalnej nie będą w ogóle zaprogramowane.
Nie pamiętam gdzie ale pisało że będzie można kupić na Store budynki z limitowanej, ale będzie na nich 'zakaz wstępu'.

BlackBerry 08.10.2011 17:02

@up to ja nie wiem po co w store to dawają, skoro i tak się to nie przyda ;/

anie_1981 08.10.2011 17:17

Przecież edycja limitowana nie będzie się od razu instalować ze sklepem... Najpewniej będzie karteczka z adresem strony i kod do wpisania, żeby móc pobrać sklep. A co do gadżetów dla zwierząt, to w grze już jakieś są i te można kupić częściowo z katalogu, normalnie, a częściowo z BuyDebug on. W zestawie ze sklepem będą jakieś nowe obiekty dla zwierząt, ale nie są niezbędne. Np. jakieś legowisko dla zwierzaka. W grze już będą legowiska. W limitowanej będzie ich po prostu więcej.

nmin 08.10.2011 17:49

Sęk w tym, że nikt nie wie tego na pewno. Informacje o edycji limitowanej są niejasne. Na samym budynku mi aż tak nie zależy, ale obiektów im więcej, tym lepiej, i wolałabym wiedzieć już przed premierą, czy bez limitowanej mam szansę je mieć.

Maszka 08.10.2011 17:57

Ja chyba nie kupię limitowanej. Na tym sklepie aż tak bardzo mi nie zależy, a brak niektórych obiektów wytrzymam. W empiku będzie kosztować chyba z 90,- lub 99,99,- jakoś tak, to była edycja zwykła.
Ten filmik mi się nawet spodobał. A najbardziej ten psa "Houu, houu(wyje)! I am a singing dog!" :D Chociaż takich... kolorowych zwierząt na pewno nie zrobię. Wyglądają... dziwacznie... Takich z umaszczeniem szkieleta owszem, ale np. czerwonego psa - nie. A ten screen http://www.simy.pl/typo3temp/pics/31814af8ca.jpg bardzo mi się spodobał! Ma swój klimat :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:55.