![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Gdyby było wszystko, to po aktualizacji simsów miałabyś już obiekty ze zwierzaków.
Poza tym, nic nie straciłem, bo obydwie wersje gry kosztują tyle samo, a zyskałem budynek, który mi się podoba. |
@Karel13 a bez przesyłki to po ile by było? Pytam, bo mam empik w sumie niedaleko, to co będę przepłacać, mogę odebrać choćby w drodze do domu... No wiesz, sprawdzałam to mają po tyle samo co zwykła edycja (niecałe 85zł przy zamówieniu przez internet), ale się zastanawiam, czy to nie jest jakiś kit.
|
raczej nie jest bo ja tam często zamawiam z odbiorem w salonie bo też mam blisko do Empiku ;).I ja właśnie zamówiłam Edycję limitowaną i raczej piszą że 85 zł płacę więc, raczej tak jest. Jak chcesz to zamów polecam.
|
Cytat:
Fajne było nawet dziecko panda-tygrys. |
Skąd pewność, że obiekty ze sklepu da się w zwykłej edycji kupić w BuyDebug? Może edycja podstawowa nie ma w ogóle zaprogramowanych tych przedmiotów i NIE DA SIĘ ich mieć bez zakupu limitowanej? Przecież to by było za proste...
|
Cytat:
Nie pamiętam gdzie ale pisało że będzie można kupić na Store budynki z limitowanej, ale będzie na nich 'zakaz wstępu'. |
@up to ja nie wiem po co w store to dawają, skoro i tak się to nie przyda ;/
|
Przecież edycja limitowana nie będzie się od razu instalować ze sklepem... Najpewniej będzie karteczka z adresem strony i kod do wpisania, żeby móc pobrać sklep. A co do gadżetów dla zwierząt, to w grze już jakieś są i te można kupić częściowo z katalogu, normalnie, a częściowo z BuyDebug on. W zestawie ze sklepem będą jakieś nowe obiekty dla zwierząt, ale nie są niezbędne. Np. jakieś legowisko dla zwierzaka. W grze już będą legowiska. W limitowanej będzie ich po prostu więcej.
|
Sęk w tym, że nikt nie wie tego na pewno. Informacje o edycji limitowanej są niejasne. Na samym budynku mi aż tak nie zależy, ale obiektów im więcej, tym lepiej, i wolałabym wiedzieć już przed premierą, czy bez limitowanej mam szansę je mieć.
|
Ja chyba nie kupię limitowanej. Na tym sklepie aż tak bardzo mi nie zależy, a brak niektórych obiektów wytrzymam. W empiku będzie kosztować chyba z 90,- lub 99,99,- jakoś tak, to była edycja zwykła.
Ten filmik mi się nawet spodobał. A najbardziej ten psa "Houu, houu(wyje)! I am a singing dog!" :D Chociaż takich... kolorowych zwierząt na pewno nie zrobię. Wyglądają... dziwacznie... Takich z umaszczeniem szkieleta owszem, ale np. czerwonego psa - nie. A ten screen http://www.simy.pl/typo3temp/pics/31814af8ca.jpg bardzo mi się spodobał! Ma swój klimat :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:55. |