|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Maszka, w empiku kosztuje 84,99zł. MasterOfDisaster, tak jak wyżej napisałem, plus do tego 20 złotych za przesyłkę. Po zakupie dalej jest napisane, że to edycja limitowana :). | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. A nie lepiej było, by odebrać w sklepie i nie płacić za wysyłkę ? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Filmiki i zdjęcia są bardzo ciekawe :) Ja od jutra buduję willę ze stajnią dla swojego przyszłego mistrza jeździeckiego :) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Yeah ,już zamówiłem z Empiku limitowaną wersje ,teraz tylko czekać *.* | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Pierwsze zdjęcia, które są naprawdę bardzo dobrej jakości. Zastanawia mnie czy będzie można ruszać na wyprawy konne wraz z innymi simami. I wiem, że się powtarzam, ale z każdym nowym screenem coraz bardziej lubię to nowe miasto. ;D | 
| 
 Niech szybko upływa ten czas do premiery, juz mam ochotę wybrać sie do Reala po grę :P | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Już nie długo, czas zleci bardzo szybko ;) Ja też nie mogę się doczekać | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:40. |