![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja robię (już teraz, potem przeniosę do AP) młodą simkę, która potem założy swoja własną, wielką rodzinę. Dorobię jej stajnię i te de, i te ce :D Postaram się, aby to była wielopokoleniowa rodzina, chociaż "kochany" błąd 12 pewnie wszystki znowu zepsuje...
|
Cytat:
|
a ja uśmiercam ojców zazwyczaj :D np ginie w wypadku i zostaje matka z dwójką dzieci ale może w tym razem bedzie inaczej :D zobacze już też mam wizje jak sobie pogram :)
|
kurrde a chciałem sb w sklepie kupić XD
|
Cytat:
|
W sklepie pewnie byłoby trochę drożej. Podstawówkę widziałam za ok. 135,- albo 125,-. PZ chyba za 99,99,- jakoś tak :| Więc zwierzaki kosztowały by około stówy. A jak się zamówi na empik.com to można będzie to odebrać w dzień premiery? Bo nie pamiętam co tam pisało jak zamawiałam... :D
|
u mnie pewnie ok 50 euro bedzie kosztowal dodatek bynajmniej gdzies tak bylo napisane na jakiejs stronie simow... ale mimo to i tak go kupie :D
|
Maszka Ja zamówiłam na empik.com i pisze że wyślą 21 więc odbiór będzie pewnie po premierze.
|
Mi podobno kolo z Allegro wyśle 19 lub 20, więc mam szansę mieć grę w dniu polskiej premiery, czyli 21... Pierwszy raz... :P
|
anka 91 tak jak ja jechałam w sobotę do ciotki do Dusseldorfu to widziałam że w dniu premiery będzie kosztowało 49.90 euro ale to było jeszcze w Waltershausen dzisiaj idę do tego sklepu wiec się popytam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:21. |