![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A co do tego filmiku co wcześniej pokazywał Ejak
Czy mi się wydaje czy ten kot w 00:31 skoczył i złapał papugę która siedziała na gałęzi? Będę musiał bardziej uważać na koty niż myślałem. :P |
Mi też się wydaje, że kot upolował tą papugę ;( To by było realistyczne
|
To polowanie na papugi mi się nie podoba, wiem że to realistyczne, ale na pewno w większości domów będę miała kota, i po co mi papuga, skoro kilka razy dziennie będę musiała wyjmować ją z kociego brzucha? :/
|
Cytat:
|
Witam, właśnie obejrzałam ten filmik od Narutoman'a i .. rozśmieszył mnie ten moment 00.19. Tam ten pies sika na łóżko, gdzie simowie... I normalnie leżałam na podłodze i się śmiałam :D
I pierwsze zdjęcie ( Ejak podał) jest śliczne ^^ Kotek wygląda jak z PC i chyba ustawię go se na tapetę... |
Fajny ten filmik... Boję się tego że koty będą polować na papugi, mogą na wszystko, tylko nie na papugi!
Nieźle się namęczyli z filmem, ten facet z głową psa wygląda przeee :O |
Może koty będą polować na papugi tylko jak one siedzą na tej gałęzi? A chomików i innych gryzoni chyba nie da się wypuszczać? No to kot, przecież nie zapoluje na chomika w klatce! Ale ja właśnie chce mieć papuge i kota razem, u swoich simów w domu. I nie chce co 5 minut patrzeć czy kot ją zjadł! A w klatce też ciągle nie jest miło trzymać papuge.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:22. |