![]() |
Po pierwsze kupuj mu zawsze polne kwiaty w trybie budowy. Po drugie ściągnij sobie magiczne kryształy bo wśród nich jest jeden taki którego moc pozwala ugasić pożar. :lol: :lol:
|
A odemnie smoki odchodzą. Nie wiem dlaczego! Opiekuję się nimi tzn. bawię się z nimi, kupuję im do jedzenia ich ulubione kwiatki, kupuję im zabawki, a one cały czas sobie idą! Niewdzięczne stworzenia! <_<
|
Bo to trzeba bardzo czesto sie z nimi bawic :lol:
|
Może... Ale moi Simowie ledwo wyrabiają czasowo, bo jeżdżą do pracy i szkoły. Ale jednak znajdują czas, żeby przynajmnij raz dziennie pogłaskać smoczka... <_<
|
uuuu to raz dziennie nie wystarczy mowie serio ja glaszcze za kazdym razem kiedy sie wyspia wtedy mi nie palą domu i sie nie wynoszą
|
A ja się nimi nie zajmuję tylko śpią i się bawią z moimi psami ;)
P.S.Tomek udowodnij nam to przysyłając zdjęcie <_< Myślisz że Ci uwiezrymy? :lol: to się mylisz |
Twoje smoki bawia sie z pieskami????serio??
|
moje to sie bawia z psami i kotami :) a nawet z ozywionymi krasnalami :D (ale koty czesciej niz smoki) :lol:
|
a moje smoczki nie bawia sie z innymi zwierzaczkami powiedzcie jak to wyglada...???
|
hm... są różne kolory jajek? bo ja dostałam zielone i mi sie wykul czerwony a potem fioletowy...
moje smoki ostatnio coś nie lubią moich simów i ciągle albo coś fajczom albo gryzą... jedyne co chcą robić to bawić się razem albo z bezdomnymi zwierzakami :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:26. |