![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?
Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek? Żeby uprościć tylko tych całościowych. |
Cytat:
Tam na pewno sa pokazane ;) |
jak sie buduje garaz w NŻ?
kiedys umialem a teraz mi nie wychodzi po dlugiej przerwie od tej gry szukalem wyszukiwarka to mi znalazl ten temat ze tutaj jest :) temat ma 48 stron i przeszukanie zajelo by mi z 85934lat :D |
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22400 |
Pytania
Mam pytanie .Wiecie może jaki jest szczyt kariery zawodowej w biznesie i w sporcie.Mam dwóch gostków właśnie w tych biznesach i od jakiegos czasu nie dostaja awansów.Simka jest kierowniczką(biznes) a Sim jest gwiazdorem(sport).Z góry dzięki.
|
W kierunku biznesu po kierowniku jest jeszcze:
- Przedstawiciel regionu - V-CE dyrektor - Prezes - Prezes zarządu - Rekin biznesu(najwyższe) Mogłam pomylić kolejność, ale to będzie coś w tym stylu. A po gwieździe w sporcie powinno być: - Filar Drużyny - Supergwiazdor - Asysten trenera - Trener - Legenda sportu Tu też mogłam pomylić kolejność, i nazwy mogą być troche inne. Jak coś to opierałam to na tabeli zawodów w The Sims, ale w The Sims 2 jest podobnie. |
problem z instalacja
hejka jestem tu nowa i mam pytanko gra the sims2 zainstalowala sie bez problemu pojawil on sie w instalacji the sims2 nocne zycie nie wiecie moze jak ja zainstalowac wszytsko jest oki ale na koniec instalacji wyskakuje ze program sprawdzi aktualizacje the sims 2 prosze wlozyc plytke the sims2 cd4 aby kontynuowac a jak juz ja wloze i wcisne ok to wyskakuje wciaz to samo blagam pomozcie!!!!!! ;( :1smutny:
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:54. |