TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Kumagoro 25.05.2004 14:04

Raz podczas katastrofy niemowlak urósł na chłopca, ale miał na zdjęciu odwróconą głowę kobiety, cały czas płakał i dosięgnął go pożar i została po nim tylko urna, ktoś wie co oznacza ta głowa?

likagirl 25.05.2004 15:09

Kumagro miałam tak.Tylko ze ja mialam dziewczynke, ale tez z odwroconą głową (taką ciemną )Potem jak wyszłam z gry i weszłam z powrotem to już wwzystko było normalnie.To chyab byl jakiś błąd, moja qmpela tez tak miała :P

Kumagoro 25.05.2004 15:40

Można zbudować wiszący dom!! Oto jak.
Budujesz gęsto kolumny
Na górze budujesz dom
Usuwasz kolumny
Wiszący dom gotowy :D

Rosi 25.05.2004 16:29

Jak się sim myję to się zawsze taka cęzura pokazuje. A raz kiedy moja simka wyszła z wanny zanim zdąrzyła się ubrać ja sapisałam i wyszłam z gry. Następnym razem kiedy włączyłam tą rodzinę ta simka dalej stała przy wannie ale... goła! :o A akurat przyszedł jej chłopak pocałowali się na przywitanie... :P A on nic nie zauwarzył! :P

likagirl 25.05.2004 16:31

ee Rosi...to ma być smieszne??Simy nie zauważaja takich szczegółow <_<

Kumagro ale czy ktoś sie pytał o ten dom??A wogóle to nie ten temat, jak chciałeś/aś się pochwalić to trzeba było zajrzeć do innego tematu lub umiesciś wiadomość w sygnie :lol:

Mathea 25.05.2004 16:45

To moze ja napisze co mi sie dziwnego zdarzylo:
Wiec moja parka ma male dziecko w kolysce...w koncu po trzech dniach zaczela leciec ta muzyczka ktora zawsze jest przy dorastaniu dziecka....iii...wyskoczyl komunikac : Gratulacje!! To chłopiec. wpisz imię
:unsure: troche to dziwne bo mialo mi dziecko sie zmienic z kolyski na noworodka a tu gawno..i trza czekac nastepne 3 dni... :(

Rosi 25.05.2004 16:46

Miałam raz coś dziwnego. Jek najeżdżałam na moje ulubione domy to zamiast jednej z osób był jakiś pajac (dosłownie) odwrócony głową do góry...Nogami? No poprostu był odwrócony. Ale najgorsze to że kiedy naciskałam na te domy to mnie wyrzucało z gry! :blink: Musiałam skasować te rodzinki! :(

Niestety sytuacja się powtarzała!
proszę o pomoc!

Mathea 25.05.2004 16:48

Cytat:

Originally posted by Rosi@May 25 2004, 05:46 PM
Miałam raz coś dziwnego. Jek najeżdżałam na moje ulubione domy to zamiast jednej z osób był jakiś pajac (dosłownie) odwrócony głową do góry...Nogami? No poprostu był odwrócony. Ale najgorsze to że kiedy naciskałam na te domy to mnie wyrzucało z gry! :blink: Musiałam skasować te rodzinki! :(

Niestety sytuacja się powtarzała!
proszę o pomoc!

To nie jest dzial z problemami z gra tylko "Simy są różne" <_< <_<

Rosi 25.05.2004 16:49

A co do dziecka to miałam podobnie.

Nyśka 25.05.2004 19:35

Mi się z odwróconą głową nie urodziło.Miałam bliżniaki, i raz jak kołyska stewała się dzieckie to nic z niej nie wyszło.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:44.