![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Okej wasze teorie mogą być prawdziwe, ale pomyślmy logicznie... odnoszę się do Twojej wypowiedzi Katuśś, czy twórcy gry zrobili świat kosmitów specjalnie dla Belli żeby ją zesłać pod postacią domniemanej pokojówki Kasi langerak, która jest zwykłą NPC, tyle że wplątaną w koligacje między rodziną Przyjemniaczek a Lotario? Nie sądzę. Bella jest zakodowana, że jej nie ma, ale ukazuje się w drzewie genealogicznym. Ona istnieje, bo można przywrócić ją kodem, lecz "żyje" w takiej jakby Simowej próżni. Kasia Langerak jest NPC tak jak i Bella Ćwir z Dziwnowa, która nie ma nic wspólnego z prawdziwą Bellą Ćwir z Miłowa, iż są zupełnie różne. Bella ma zbliżoną urodę do Kasandry Ćwir, a Bella Ćwir z Dziwnowa tą nieco zmodyfikowana wersja 1 gotowej twarzy dla kobiety z trybu tworzenia rodziny w grze. Temat traktuję neutralnie, bo wiem że i tak będą trwały spory o Belli. Nie uważam, zamknięcia go za słuszną decyzję.
|
Ta Bella z Dziwnowa to nie ona. Są między nimi małe różnice.
|
To ja wam powiem
Bla bla bla...Bella poszła do domu Dona Lotario on chciał gorące pocałunki a ona nie...Don powiedział że się zemści...Następnego dnia znów ją zaprosił...Poszli na dach i Bella patrzyła przez teleskop patrzyła patrzyła wkącu zobaczyła swego dziadka (on był kosmitą) i ją porwał no i ona żyje. Tak to prawda nie raz ją widziałam w Dziwnowie moja koleżanka widział ją w Miłowie. |
moja wersja jest normalna: bella poszła do dona, wieczorem oglądała gwiazdy w teleskopie i ją porwał statek. coś tam się stało i jest kosmitką i żyje na statku. bla bla bla (:.
|
Cytat:
|
Bella pojawia się w The Sims na PSP. Nasz utworzony sim ląduje w jakimś dziwnym miejscu (ala Dziwnowo) i tam spotyka Belle na stacji benzynowej. Jest ona szalona, mówi jak się znalazła w tym miejscu ,ale juz dokładnie nie pamiętam i nie chce pomieszać. Sprawdze i napisze Wam dokładniej
|
A ja mam taki pomysł, by sprawdzić czy Bella z Dziwnowa to ta sama co z Miłowa. Wiem, że mówicie, że to na pewno nie ona, ale żeby była pewność...
Zapewne zauważyliście, że w drzewie genealogicznym rodziny Ćwir (np. u Morcia) Bella nie jest taka czarno-biała, tylko "kolorowa", co znaczy, że jest wśród żywych simów. Teraz, kiedy mamy to Bellę Ćwir z Dziwnowa możemy ją uśmiercić i przejść do Miłowa, w rodzinę Ćwir i zobaczyć czy w drzewie genealogicznym Bella nadal jest kolorowa. Jeśli tak to znaczy, że Bellusia z Dziwnowa jest fałszywa, a jeśli obrazek zaginionej jest czarno-biały znaczy to, że Bella z Dziwnowa jest prawdziwa. Kto nie chce jej tracić, gdyby okazało się, że to ta prawdziwa chyba można ją przenieść z Dziwnowa do Miłowa i do rodziny Ćwir, gdzie potem nie musimy zapisać zmian. Ja osobiście nie mogę tego zrobić, bo chwilowo Simsy mam usunięte z komputera... A tak w ogóle to nie uważacie, że to się nawet składa do kupy? Bellę porwali kosmici, w Dziwnowie jest rozbity statek kosmiczny i spotykamy Bellę. A poza tym żenujące... Tyle osób próbowało, tyle się starało, a jednak zagadka Belli jeszcze nie została całkiem rozwiązana. Maximowcy się jednak postarali... |
serio jest tam bella wykuta ? cóż, dostanę OŻ to sprawdzę.
|
Ten posąg z Bellą można najzwyczajniej w świecie postawić przy robieniu miasta, jest w ozdobach otoczenia :\
Tak, ten posąg jest prawdziwy. Zrobiłam kiedyś zdjęcie tego posągu: http://img53.imageshack.us/img53/564...9b2d72449a.jpg |
To może też oznaczać, że Bella osiągnęła swoje szczęście życiowe (wnioskuję po platynowym kryształku).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:26. |