TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gwiazdowe Telenowele.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3221)

likagirl 22.06.2004 10:29

Magi-C, a o mnie jush zapomnieliście??głosujcie ;)

Magi 22.06.2004 12:47

Likagirl B
Medishon C

Basieńka 22.06.2004 14:36

Likagirl CCCCC!!! Magi-C! Madishon- C!
Odc. 15 "Między murem, a granicą"

Słyszała płacz matki, a po chwili widziała jej zapłakaną twarz.
- Iga! Córko kochana! Żyjesz!!!
- Co z Klarą?
Była znów nad jeziorem. Chyba się spóźniła... Pani Ekret leżała na ziemi. Mama była troche zakrwawiona. Klara leżała w bezruchu. Wstała. Zobaczyła uciekającą Marte.
- Mamo! Musimy ją gonić!!!
- Ale...
Iga już pobiegła. Mama zerwała się za nią. Biegły za Martą aż do lasu. Kiedy już tam dobiegły Marta wybuchnęła śmiechem.
- Naprawdę jesteście tylko głupimi ludźmi! Ja już wykonałam moje zadanie! Zemściłam się na tobie droga siostro! Chyba wy też chcecie umrzeć!!! hahaha!!!
I wyciągnęła nóż-cały już zakrwawiony. Iga przypomniała sobie o przepowiedni pani Ekret- "Będziesz walczyć z morderczynią bliskiej ci osobie... jesteś silniejsza od tej kobiety". I wtedy Iga...

A. Powiedziała: "Jestem przecież silniejsza"
B. Upadnie
C. Zacznie czorączkowo myśleć jak użyć swojich mocy
D. Wszystko wymienione powyrzej.

likagirl 22.06.2004 14:44

Basieńka-C,Magi i Madishon też -C

A ja co mam wybrać??Zdecydujcie sie na jedna odpowiedź ^_^

Magi 22.06.2004 16:39

Basieńka C :lol: :lol: :lol:

she 22.06.2004 16:41

Basieńka C .

"Upadki i Przebudzenia"cz.12

Carmen podeszła i zobaczyła jej martwą służącą w jakuzzy oraz pełno krwi. - AAAAAAAAAAAAA , NIECH KTOŚ TU PRZYJDZIE!!! SZYBKO!!- Wrzasnęła Carmen.
Po chwili wszyscy się zbiegli i wezwano karetkę. Carmen nie wiedziała kto to mógł zrobić. Bała się , że ona będzie następna. W jej domu było pełno policji , szukano dowodów zbrodni i panował straszny tłok.
- Co Pani o tym sądzi?
- Kto mógł zrobić?
- Czy pani kogoś podejrzewa?
-To ochrona zawiodła? - Carmen słyszała głosy dziennikarzy kręcących się i wtykających wszędzie swłój mikofon.- Carmen była w przemoczonej koszuli nocnej , po jej twarzy spływały łzy i wyglądała okropnie , ale dziennikarzeto zwilmować. zamknęła się w pokoju i kazała zwiększyć liczbę ochrony. Al eśli to ktoś zochrony , albo...- Sama nie wiedziała co ma myśleć. rzuciła się na łóżko i zasnęła. Rano kazała wymienić jakuzzy i wybtrała się do dzielnicy Showbiznesu , aby zagrać w serialu "Niezmienni". Potem wybrała się z powrotem do domu. Nie mogła patrzeć na pokuj w którym stało jakuzzy. Założyła krótką czerwoną mini ze złotymi dodatkami i wybrała się na dyskotekę dla sławnych osobistości.Tym raze nie zamawiała żadnych drinków. Wróciła późno. W domu nie było Kamerdynera co zdziwiło Carmen, na szczęście miała klucze. W torbie nie mogła ich znaleźć , w końcu weszła do środka , a tam:
A: Leżał martwy Kamerdyner
B: Na ścianie było pełno krwi
C: Doczołgała się do niej służąca (Viktoria) mamrocząc coś pod nosem.

Trin 22.06.2004 18:52

Basieńka C

Magi 22.06.2004 19:16

DAVINA SUPERSTAR
Odcinek 7

W pewnym momęcie podszedł do niej chłopak i zapytał:
- Spotkamy się gdzieś na mieście?"
- Eee... Tak chętnie-
- To mój numer zadzwoń jak będziesz mogła- wyszedł z dyskoteki hałasiliwie zamykając drzwi. W tym momencie usłyszała wiadomości które pokazywano w kącie dyskoteki. Przystojny spiker oznajmił:
- Dzisiaj z więzienia KING WESTH (czytaj: king łest) uciekł oskarżony o próbe zabójstwa Daviny Nuttel, Roger Fibbin. Policja odrazu zaczęła pościg za zabójcą...
Davina w jednym momencie wyskoczyła na ulice i wskoczyła do swojej limuzyny gdzie zastępca szofera Marti, młody chłopak już nie żył. Wysiadła z limuzyny i pobiegła do swojej willi gdzie nie wiedziała co ją czeka. Gdy weszła wszystkie lampy były zgaszone tylko gdzie niegdzie były zapalone lampeczki. W kuchni zobaczyła jakiś cień podeszła tam ostrorżnie a tam stał ROGER FIBBIN. Utkwił w niej swe przekrwione oczy, a Davina zapytała:
- Dlaczego ta fanka mnie chce zabić?
- Jak fanka... To ja che cie zaić...- jego głos był przesycony jak by krwią którą miał by sie zaraz udławić.
- Ale dlaczego mnie?
- To proste, ty jesteś sławna a sławna kew smakuje najlepiej...
- Jak to SMAKUJE?!
- Nie ma pospolitego smaku metalu lecz długotrwały jak by słodki...
- Ty, ty pijesz krew?! Czy ty jesteś wampirem?!
- Można tak powiedzieć... Zabijam bo lubie, a krew to taki bonus...
- Ale nie możesz pić krwi naprzykład szczurów?
- Starożytni Azjaci wierzyli że krew daje nie śmiertelność, a ja to sprawdzam i jak narazie czuje sie znakomicie!- Rozległ się jego zimny i twardy jak głaz śmiech.
Wtem Roger chwycił nóż i...

A- Żucił w Davine celnie
B- Podszedł do niej i przeciął jej żyłę
C- Podszedł do niej i złamał jej kark

Medishon B

she 22.06.2004 19:42

MAGI B!! ^_^ ^_^

Zong 22.06.2004 21:04

Medishon, Likagirn, Basieńka-C
Magi-A

CIEMNA GWIAZDA odc.5
...stał fan, a za nim Aneta
-Aneta?!-spytała Alinka
-Ja, a co?-wyrzuciła z siebie Atena, wyjęła zdezorientowanej Alince pieniądze, wyjęła 1000$ z kieszeni i wręczyła wszystko fanowi
-Dzięki, Karol. Jutro przyjdę o 8.00.
-Nie, nie przyjedzie po ciebie autko o 9.00.
-Och, wielkie dzięki. Niech przyjedzie pod moją willę.
-OK. Nie ma sprawy.
-Ile jutro kręcimy odcinków?
-20. Tak jak dzisiaj.
-Cześć.
-Cześć.
Karol odszedł. Przez chwilę wszyscy stali w milczeniu.
-Dobra, Tomek-odezwała się Aneta-pakuj manatki. Za pół godziny przyjedzie nasz autokar.
W tym samym momencie wręczyła Alince 5000$.
-To za pobyt w tym nędznym mieszkanku.
-Aneta! Kto to był ten.. ten...Karol?-spytała Alinka
-To jeden z moich nowych sponsorów, Karol Willman. Tomek! Pakuj rzeczy...
( w dzielnicy showbiznesu-po nakręceniu odcinków)
Anetę oblega cało grono fanów i dziennikarzy.Paparazzi robi zdjęcia.
"He, he -myśli Aneta- znów jestem na szczycie sławy."
Gdy fanowie rozeszli się do Anety podeszła wysoka, czarnoskóra blondynka.
-Dzień dobry. Ja jestem Kasia, modelka, pani sąsiadka. Pani to zna okolice i tu i tam.. w domu..
-Tak, tak. Pracuję tu ósmy rok i ósmy rok mieszkam. Proszę mi mówić "Aneto".
-Dobrze. A wiesz co? Ja ciebie

A.podziwiam
B.uznaję
C.nienawidzę

(jako gwiazdę, oczywiście)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:08.