![]() |
Chciała bym sie dowiedzieć czy ktoś z was opracował już może co pokonuje co na tym podium co sie walczy( w abrakadobrowie) bo ja tak tylko karta mi sie gdzieś posiała...i jak próbuje od nowa to cały czas mi się coś miesza ...pomóżcie:)
|
Chodzi ci chyba o arenę czarodziejów...
To idzie tak: Błyskawica Czary odpowiadające symbolom: "Ogień" -> "żółta siarka" "Tornado -> "niebieskie tornado" "Błyskawica" -> "biała błyskawica" "Gwiazdka" ->"czarna śnieżyca" "Oko" -> "czerwona fala" |
tx.........Sithijka...pomogłaś mi , o to właśnie mi chodziło tylko nieznałam tej fachowej nazwy:D
|
DZięx Sithijka nigdy nikogo nie umiałem pokonać ;p
|
milutko bedzie znowu wygrywać:D.........wiecie co jak się robi zadanie z tymi grzybkami z Marą to ona zawsze była pierwsza i miała więcej...a gdy moge sie teleportować to ja jestem lepsza...wiecie jaka jestem happy:)
|
Mi zawsze sim biegnie jak pokazuję mu jakieś oddalone miejsce. Jak to miejsce jest blisko, to idzie i to strasznie powoli.
Też wygrałam z Marą bez teleportacji. |
Cytat:
:D U mnie jak sim miał na maxa energii i innych potrzeb to po wybraniu "podejdź tu" zawsze biegł. |
CZY WIECIE ZE>>>
Mi WyrosŁy Dwie Magiczne Fasole I Dwa Korzenie Problemu. Potem Fasola WyrosŁa I Jest Teraz Na PoŁowe Ekranu Jak, Oddale Na Full'a. Naciskam Na NiĄ Tak Jak Np Naciska Sie W Umyj RĘce Czy CoŚ Takiego
I Jest Opcja """wspinaj SiĘ"""" No To Ja Sie Wspinam I Tam Jak Jestem Na GÓrze To Sie Pokazuje Czy ZapisaĆ Gre I Jestem Na Chmurce! A Tam Lerzy Wieeelki Will Wriht (twÓrca Gry) I Tak Samo Wielka Puszka Magicznych Fasolek Naciskam I Pisze """"ukradnij Magiczne Fasolki"""" Naciskam I Do Magazynku WskakujĄ 3 Magiczne Fasolki Moge Tak ZrobiĆ Ile Razy Chce. A ChciaŁem Sie WŁaŚnie ZapytaĆ Czy Z Korzenia Problemu TeŻ CoŚ Sie Robi?? Albo Z Pelargonii Z Mojego OgrÓdka?? Pozdrawiam:) |
a gdzie to trzeba czarowac?? na tej scenie czy trzeba odkrywac nowe czry?? :\
prosze o odpowiedz :wizard: |
Słuchaj może masz za słaby komputer, ale szczerze Ci powiem Ze Abra ma małe wymagania (ale może twój komp jest za słaby?) Gdy byś mogła coś niecoś powiedzieć o swoim kompie (procesor, RAM...)
Pozdrawiam i jak coś napiszesz to Ci podpowiem :):):):):):):):):):):) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08. |