![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Tak, mam OZ. :) Dziekuje za info ;)
edit : a czy tylko w JP mozna zrobic parcele plazowa? Nie ma innych otoczen, lub np. z tych gotowych do zrobienia samemu...? |
Mam pytanie odnośnie opalenizny . Czy jeśli sim się opali na brązowo na wyspie twiiki to ta opalenizna zostanie już tak do końca dni sima czy może po paru simowych dniach zniknie ?
|
Kaalaaa-opalenizna zniknie po paru simowych dniach ;)
|
Cześć mam ten dodatek, ale gdy pojadę do Wioski Takemizu nie mogę się nauczyć teleportować:( i proszę o pomoc, bo chce zdobyć wszystkie pamiątki z wakacji.
Mam jeszcze jedno pytanie: Jakie mieliście wpadki z laleczką Vodoo? Z góry dzięki. |
Hej
Służę Ci pomocą. Nauczyć się teleportacji możesz jak znajdziesz ninje jest on w pomyślej kaplicze najczęściej albo przy ogródkach zen jak znajziesz to koniecznie zatrzymaj gre kliknij na ninje i poproś o nauke wystarczy tlko odpowiedzieć na pytanie to wszystko. |
No tyle to wiem, ale jakie są poprawne odpowiedzi?
|
Wiem tylko ,że jak wybierzesz miecz to on cię nauczy i zniknie to drugie to nie pamiętam bo dawno nauczyłem sie teleportacji
|
w pytaniach ninjy ( xD ) dobre odpowiedzi są losowe.Najlepiej kierować się rozsądkiem,i myśleć co wybrałby prawdziwy samuraj :P
|
Nie prawda treba odpowiedzic że trzeba poznać przeciwnika i potrzeba spokój
|
Hej wszytskim . mam pytanie bardzo prosze o szczera odpowiedz, zamierzam kupic te sismy podroze i czy wystepuja klopoty w zainstalowaniu tych simsow? jesli tak to prosze ppowiedziec jakie . pliss;8 w domu jeszcze mam na studiach wlasny biznes nocne zycie i rodzinna akcesoria.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:28. |