![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
chyba w moje dokumenty/ea/thesims2/screen shoots, czy jakośtak. nie mam teraz dostepu zeby sprawdzić, ale tak mi się wydaje.
|
Nie ma :( No trudno narazie ide grac, moze popróbuje print screnem ale to duzo roboty :(
|
A ja nie wiedziałam, że te zwierzęta w tych kojcach będą jak papugi w klatce.
|
mam pytanie dla ludzi którzy już grają: czy te zwierzęta są tylko w tych kojcach, czy normalnie funkcjonują jak zawsze??
|
Jeśli nie masz dodatku Zwierzaki możesz mieć zwierzaka w kojcu . Ale jeśli masz dod. to możesz mieć normalnego . :) Tak przynajmniej stwierdzili inni . ;D
|
Ten kojec ze zwierzakiem to jest yrozmaicenie dodatku OŻ
|
Ja mam dodatek Zwierzaki i te w kojcu nie są takie jak normalne. Są tak jak mówiłam: jak papugi. Nie są jako członek rodziny. Trzeba nakarmić, wyczyścić kojec, ale to wszystko.
|
No tak ale to jest opcja dla tych którzy Zwierzaków nie mają. Ale Ci co Zwierzaki mają mogą posiadać kojec jak i normalnego zwierzaka .
Ale ja niestety nie mogę tego sprawdzić . Tak mówili przemili użytkownicy . |
Ale myślałam na początku, że z tym kojcem chodzi o to, że podczas nieobecności właścicieli, można normalnego psa wsadzić do kojca.
Właśnie próbowałam się zaprzyjaźnić z czarownicą. Maja już w kontaktach 80 i chyba nie da się:/ |
A przepraszam co by się miało dać z czarownicą ?
Właśnie jaka to magia w OŻ ? ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:59. |