TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

rocktechnika 01.02.2010 22:14

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Cytat:

Napisał Iliada115 (Post 1202635)
Nie wiem czy takie pytanie już było, jeśli tak to wybaczcie. A mianowicie czy wie ktoś co zrobić by można było kupić, poza miejscami wakacyjnymi, np. aparat fotograficzny, czy też ten stojak do rozbijania desek? Istnieje na to jakiś kod, czy coś w tym stylu?

Wpisujesz kod "testingcheatsenabled true", pózniej inny: "buydebug" i chodzisz w tryb kupowania. W drugiej zakładce, gdzie przedmioty podzielone są wg funkcji (komfort, powierzchnie itd.) masz ostatnią, nową kategorię "?". Jak tam wejdziesz, to pod jedną z nowych podkategorii są wszystkie przedmioty, któe można kupić w krajach wakacyjnych (o ile się nie mylę, to są pod "trzema kropkami").

Nunczaki Orientu 02.02.2010 07:56

Odp: Samozapłon na wycieczce

Cytat:

Napisał irmerlin (Post 1202629)
Hej!! Mam pewien problem, a nie wiem na jakim forum mogłabym go umieścić. Wysłałam swoją simkę do "Paryża", gdzie zaprzyjaźniła się z pewnym starszym panem. Ale TYLKO I WYŁĄCZNIE zaprzyjaźniła!! :P Potem stamtąd wyjechała i powróciła po kilku dniach. Okazało się, że ten facio był jej miłością, ale umarł i ona ma teraz złamane serce, i w dodatku mają razem CÓRKĘ. Samozapłon bez ciąży? Jak oni się w sobie zakochali bez mojej wiedzy? :( I to on urodził tę córkę, czy jak, bo moja simka nie chodziła z ciążowym brzuszkiem!!

Wie ktoś coś może na ten temat??

Sorki za zakładanie nowego postu, już poczytałam o problemach innych ale nie wiem jak go usunąć :/

Nic nie można zrobić, to jest bug (błąd gry w moim języku)
Twórcy sobie przebimbali i bach! Mi się nic takiego nie zdarzyło, ale czytałam posty innych użytkowników.

tenebres 02.02.2010 10:17

Małe pytanko. Czy w dodatku dochodzą nowe ścieżki kariery ?

Nunczaki Orientu 02.02.2010 10:28

Nie, nie dochodzą.

¾sukcesu 06.02.2010 21:53

Mam małe pytanko pomimo zdobytych wiz moje wakacje nie mogą trwać dłużej niż 3 dni. Co może być tego przyczyną? :) Czy trzeba uzbierać ich określoną ilość czy wykonać wszystkie misje?

jekyll 07.02.2010 15:05

Także mam pytanie. Jak mogę nauczyć się umiejętności fotografowania?

Vanitas 07.02.2010 15:18

@up: robiąc zdjęcia :|

jekyll 07.02.2010 15:20

No właśnie nie wiem. Jak najadę na ikonkę, że Sim chce się nauczyć umiejętności fotografowania, to tam jest napisane, żeby poszukał kursu O_________o.

Vanitas 07.02.2010 16:08

Jeśli sim ma aparat w wyposażeniu to na niego (aparat) klikasz i wybierasz 'Zrób zdjęcie'. Każde zdjęcie to trochę punktów umiejętności :>

mabda 08.02.2010 08:12

dodatkowo w egipcie sa ksiazki na temat fotografowania. tylko ja np mialam problem z uchwyceniem spa [bo teatr juz nie naprawiony przez latke podobno].

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:37.