![]() |
Odp: Problemy z misjami
wasik18: musisz zbierać klucze niestety, przejście do świątyni jest przez pomieszczenie służby (jedyne drzwi dostępne w świątyni)
Safcia: dosyć... chaotycznie napisałaś o co ci chodzi. Jednak w najgorszym razie proponuję kod testingcheatsenabled true i potem shift+klawisz myszki na pułapkach. Powinna być opcja wyłączenia jej, możesz się też teleportować (shift+klik na podłogę gdzie chcesz aby sim się teleportował) |
jak medytowac w ogrodzie w Chinach? przeszukalam caly ogrod,nie ma nigdzie opcji 'medytuj' a wiecej pomyslow juz nie mam :P ktos wie?
|
Musisz mieć odpowiednio wysoki poziom logiki, a kiedy już go uzyskasz, idziesz do ogrodu, klikasz na sima i masz opcję "medytuj"
|
Musisz mieć 4 czy tam 5 poziom simfu.
|
Jak się dostać do tego przełącznika? Próbowałam teleportacji, ale posąg uniemożliwia simowi sięgnięcie tam ręką.
http://img221.imageshack.us/img221/9...eenshot2sn.jpg |
@Searle
A gdyby Sim wyszedł z wody na tej wysepce, pociągnął jeden z tych posągów do przodu, potem znów do wody i wyszedł w miejscu, w którym stał posąg? |
To wówczas nie przeciągnie posągu na przełącznik i ta dziura w ścianie zniknie (znika, gdy posągi nie są na przełącznikach).
|
To spróbuj kodem przesunąć tą skrzynię i może wtedy da radę...
|
Również tego próbowałam, ale dalej posag przeszkadza, a on musi tam stać, bo inaczej przełącznik zniknie.
|
wpisz testingcheatsenabled true
Kliknij shift i lewy przycisk myszy "Buduj na tej parceli" przestaw tą skrzynie gdzieś Po potem wejdź do trybu życiu powtórz krok z Shift i Lewy ale teraz Teleportuj mnie tutaj i to cala filozofia ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09. |