TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

SilverMoon47 12.11.2011 20:23

Odp: Pytania i odpowiedzi

Czy da się zrobić żeby zwierzęta zablokować na parceli publicznej oczywiście kupionej w zagrodzie? Chodzi mi o konie. Albo czy chociaż kodem da się to zrobić.
Ponawiam to pytanie.

BlueDinosaur 13.11.2011 10:05

Nie, ale możesz je przecież pilnować żeby nie wróciły do domu.

hellraiser 13.11.2011 10:57

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1473353)
Nie wiem czy było już te pytanie, a mianowicie czy w Zwierzakach zmienili "wygląd" oczu. Bo po zainstalowaniu miałem stworzyć sima, wchodzę w CAS i spoglądam na oczy ów sima, a one się o wiele różniły od tych oczu z podstawy...

Może wgrałeś jakieś defaulty i o tym zapomniałeś? :P
Sam wygląd oczu od instalacji dodatku się nie zmienił.

Biała 13.11.2011 17:06

Pisaliście, że można krzyżować rasy psów i kotów (tworzyć "mieszańce") podczas gry.
Czy można skrzyżować rasy psa lub kota przy samodzielnemu tworzeniu zwierzaka?

nmin 13.11.2011 17:22

Biała, sama tego nie robiłam, ale z tego co pamiętam, dziecko dwóch dorosłych osobników można stworzyć tak samo, jak w CAS tworzy się dziecko "ludzkie". Najpierw ustalasz wygląd rodziców, a potem klikasz na smoczek. Sęk w tym, że chyba nie stworzysz szczeniaka/kociaka/źrebaka, tylko od razu dorosłe zwierzę.

Lubie 13.11.2011 17:59

Przed instalacją oczy były "simowe", lecz po instalacji, były takie inne, bardziej realistyczne. xd
Jak znajdę zdjęcia to pokaże... xd

stinkfist 13.11.2011 18:29

ee, jak dokonac samozatrudnienia 'koniarz'? czy komus sie pomylilo i chodzi o sama ceche? bo patrzylam w ratuszu i nie da sie tam tego zarejestrowac

+ czy jak oddam kims zwierzaka do adopcji to potem jak przejde do innej rodziny i bede chciala wziac ze schroniska to tam bedzie to zwierze?

nmin 13.11.2011 19:40

Nie wiem, jak jest z ratuszem. Ja rejestruję samozatrudnienie przez komputer - Sim wchodzi, rejestruje samozatrudnienie, po czym jedzie do ratusza "podpisać niezbędne papiery". Oczywiście żeby pokazała się opcja Koniarza, musi mieć minimum jeden stopień umiejętności Jeździectwa.

stinkfist 13.11.2011 21:54

nie mam takiej opcji na komputerze :< a ma 10 stopien, kon ma wszystko na 10 i wygrywa juz nawet miedzynarodowe no ejjjjjjj

justinea4 13.11.2011 21:55

W ratuszu jest opcja samozatrudnienia na stanowisku: koniarz. Może twój Sim ma za małą umiejętność jeździectwa, albo nie posiada koni?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12.