TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

Laselight 15.09.2012 16:21

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Ja nie umiem budować ładnie , tylko na odwal to robię. Zaskoczą nas na pewno. Negatywnie.

Levkoni 15.09.2012 19:58

Laselight - pierwsza dama pesymizmu VI Rzeczypospolitej xD Z tego co czytam Twoje posty, to zawsze jest w nich więcej, niż nuta pesymizmu :P

19 września ukarzą się nowe screeny z dodatku. Jako, że ostatnio był zjazd w Kolonii z twórcami TS3, wiem to z innego forum. Uczestnicy, w tym i Polacy dostali screeny z gry, ale mogą je dopiero publikować od 19 września. Oczywiście ze screenami prawdopodobnie zostaną opublikowane nowe informacje :P

Laselight 15.09.2012 21:32

@up niestety , jak znam EA dojdą nowe bugi.

anie_1981 15.09.2012 22:27

Aj tam, aj tam. W Simsach zawsze były bugi, one idą w parze z nowymi opcjami, taka jest cena za postęp, a postępu nie zatrzymasz :) Nie ma gry\programu bez bugów. Ja tam wolę widzieć pozytywne rzeczy, a bugami będę się martwić jak już będę miała grę w łapkach.

A tak w zasadzie to od wydania Supernatural mało się dzieje w tematach CRP... Może faktycznie od tego 19-stego coś się ruszy, bo już nie muszą promować Supernatural. Już się nie mogę doczekać :) Mam już zamówione CRP na Merlinie, przy NZTŚ pozytywnie mnie zaskoczyli i miałam grę na drugi dzień po premierze światowej, a chyba pierwszy raz mi się tak zdarzyło.

Off-top:

Inkubowałam kurczaki dla ciotki i mam je teraz pod żarówką koło biurka, kichnęłam, a one biedne się wystraszyły i o mało nie rozniosły pudełka :P Popłoch w kurniku.

Anulaa89 16.09.2012 13:24

Tylko narzekanie na te bugi.. A w życiu codziennym nie popełniamy błędów? Czy w podręcznikach szkolnych nie ma albo byków ortograficznych albo innych rażących pomyłek? Programy komputerowe tworzy człowiek. Komputery stworzył człowiek. Czyli nie ma na tym świecie niczego co nie byłoby choć odrobinę obarczone błędami :D. Nawet sama natura płata figle. W niej też zdarzają się "błędy". Mnie też denerwują bugi w grze. Ale niestety albo rybki albo akwarium.

anie_1981 16.09.2012 17:34

A ja mam i rybki, i akwarium :P Już się nie mogę doczekać tego dodatku, a niby pogoda mnie w Simsach jakoś szczególnie nie kręci. Zawsze to jakaś odmiana od zwyczajnej rozgrywki, no i urealnienie. A bugami, tak jak już pisałam, będę się martwić jak przyjdzie na to czas. W NZTŚ jakoś szczególnie bugów nie zauważyłam, poza bugiem Kościldy, który łatwo obejść.

maciu67 16.09.2012 20:03

Cytat:

Napisał Anulaa89 (Post 1580298)
Tylko narzekanie na te bugi.. A w życiu codziennym nie popełniamy błędów? Czy w podręcznikach szkolnych nie ma albo byków ortograficznych albo innych rażących pomyłek? Programy komputerowe tworzy człowiek. Komputery stworzył człowiek. Czyli nie ma na tym świecie niczego co nie byłoby choć odrobinę obarczone błędami :D. Nawet sama natura płata figle. W niej też zdarzają się "błędy". Mnie też denerwują bugi w grze. Ale niestety albo rybki albo akwarium.

To prawda że błedów nie można ominąć ale można je ograniczyć do minimum
a nie robić wszysko jak najszybciej i wyciągać kase. (To naprawde można by lepiej zrobić.)

Levkoni 17.09.2012 13:48

Ej ale rozróżniajcie błędy od "nie błędów"... bo błędów w TS3 jest bardzo mało, ja nie wiem o co Wam chodzi. Czasem jakiś sim się zetnie, al to się zdarzało nawet w jedynce. A rzeczy typu brak animacji przy samochodzie czy tym podobne rzeczy nie kwalifikują się do bugów tylko są to zamierzone i świadome twory. Ja przynajmniej sobie nie przypominam, żebym miał jakieś większe bugi niż przycięcie się gdzieś sima. No lokaj jest zbugowany, fakt. Jakoś więcej nie dostrzegam za bardzo : P

anie_1981 17.09.2012 14:02

Ja też właśnie nie mam jakiś wielkich błędów, nie ostatnio. Miewałam poważne błędy, np. błędy zapisu, wywalanie gry do pulpitu, niewidzialni\znikający Simowie itd. Ostatnio jednak jest spokój. Owszem, Kościlda jest trochę zbugowana, ale idzie przeżyć. Wkurzające jest też to resetowanie się faz księżyca.

Ja już chcę nowy dodatek, bo NZTŚ już mi się znudziło ;)

Chloé 17.09.2012 14:04

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1580563)
Ja już chcę nowy dodatek, bo NZTŚ już mi się znudziło ;)

To samo mogę powiedzieć ;) znudziło mi się do tego stopnia, że ostatnio grywam więcej w dwójkę z uwagi na dodatki których trójka nie posiada.
Chcę już pory roku ze wszystkimi tego konsekwencjami. Zniosę każdy bug prócz błędów zapisu, znikania simów i wywalania do pulpitu, a tak to mogą być :P taki wspaniały dodatek przyćmi drobne błędy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:07.