TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Liv 25.01.2015 18:46

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1846353)
Ale z resztą, gdyby był jakiś problem to byłoby to zgłaszane od strony pokrzywdzonej więc bez spin ;)

Owszem, ale nie na naszym forum :)

Słodki Pan Ciastek 25.01.2015 19:01

Up: Chyba nie ogarnąłem :)

Hebe 25.01.2015 19:15

SPC, z tego co zrozumiałam, to Liv chodziło o to, że jakby taka sytuacja miała miejsce, to byłby problem adminów tametego forum ;)

Pink Panther 25.01.2015 20:00

Forum The Sims na Centrum Simów to ja, bo pisałem w sprawie współpracy do admina... xDDD

LepkiePaluszki23 25.01.2015 20:09

I sprawa wyjaśniona :)

Lubie 25.01.2015 20:14

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1846365)
Forum The Sims na Centrum Simów to ja, bo pisałem w sprawie współpracy do admina... xDDD

jakiś odzew?

Pink Panther 25.01.2015 20:16

Na razie nie, czekam ;))

Charionette 25.01.2015 22:02

Pinki, ty trollu!! :D
Dobrze, że sprawa się wyjaśniła. Lepki czuwaj nadal :)

konformistyczny lodzik 25.02.2015 19:41

Zgłaszam zażalenie, które jest jednocześnie skargą! :derp: co to ma być?>! Dlaczego temat ''prezent od konfy'' został tak brutalnie potraktowany i usunięty? Wiecie jak to wpłynęło na moją psychikę? Niestety - nie tylko na moją. Znam ludzi. LUDZI, LUDZI którzy także ucierpieli w tej sprawie. Mianowicie mam tu na myśli niestosowne zachowanie administracji, gdyż iż ponieważ temat taki jak ''nowy nick dla MPS'' lub inne bezsensowne (:please:) tematy zostały otwarte i potraktowane przez ADMINISTRACJĘ pokojowo. Liczyliśmy na akt łaski z Waszej strony, wyciągnęliśmy pomocną dłoń, chcieliśmy ustabilizować nasze relacje (KWA - admnistracja) a tu coś takiegOOOOOOOOOOOOO? :(( :(( :((

Liczę na choć jeden post z jakimikolwiek wyjaśnieniami!!!!!!!!!

Słodki Pan Ciastek 25.02.2015 19:57

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849736)
Zgłaszam zażalenie, które jest jednocześnie skargą! :derp: co to ma być?>! Dlaczego temat ''prezent od konfy'' został tak brutalnie potraktowany i usunięty? Wiecie jak to wpłynęło na moją psychikę? Niestety - nie tylko na moją. Znam ludzi. LUDZI, LUDZI którzy także ucierpieli w tej sprawie. Mam tu namyśli mianowicie niestosowne zachowanie administracji, gdyż iż ponieważ temat taki jak ''nowy nick dla MPS'' lub inne bezsensowne (:please:) tematy zostały otwarte i potraktowane przez ADMINISTRACJĘ pokojowo. Liczyliśmy na akt łaski z Waszej strony, wyciągnęliśmy pomocną dłoń, chcieliśmy ustabilizować nasze relacje (KWA - admnistracja) a tu coś takiegOOOOOOOOOOOOO? :(( :(( :((

Liczę na choć jeden post z jakimikolwiek wyjaśnieniami!!!!!!!!!

O boże serio? Temat z prezentem od konfy był tak głupi i bezsensowny, że trudno było nie spodziewać się jego usunięcia. Brutalnie potraktowany byłby wtedy gdybyście dostali po warnie za niego, a administracja mogłaby to zrobić. (tak myślę)
Wpłynęło to na twoją, a raczej waszą psychikę bo jesteście zwyczajnie niedojrzali, czekacie na forum tylko po to, żeby złapać się jakiejś drobnostki i utworzyć kłótnie w czym jesteście nieporównywalnie dobrzy.
Tak zwany "akt pokoju" był zwyczajnym wybaczeniem. Więc nie warto się do niego odnosić, a to wy powinniście się po ostatniej akcji pilnować, nie administracja.
Co prawda inne tematy takie jak "nowy nick dla MPS" też powinny być usunięte. Forum powinno poddać się natychmiastowemu czyszczeniu, jeśli tak się dzieje przepraszam - nie zauważyłem, ale mogło być tak, że właśnie podczas czyszczenia tak bezsensowny temat został usunięty.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:51.