![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Ale z resztą, gdyby był jakiś problem to byłoby to zgłaszane od strony pokrzywdzonej więc bez spin ;)
|
Cytat:
|
Up: Chyba nie ogarnąłem :)
|
SPC, z tego co zrozumiałam, to Liv chodziło o to, że jakby taka sytuacja miała miejsce, to byłby problem adminów tametego forum ;)
|
Forum The Sims na Centrum Simów to ja, bo pisałem w sprawie współpracy do admina... xDDD
|
I sprawa wyjaśniona :)
|
Cytat:
|
Na razie nie, czekam ;))
|
Pinki, ty trollu!! :D
Dobrze, że sprawa się wyjaśniła. Lepki czuwaj nadal :) |
Zgłaszam zażalenie, które jest jednocześnie skargą! :derp: co to ma być?>! Dlaczego temat ''prezent od konfy'' został tak brutalnie potraktowany i usunięty? Wiecie jak to wpłynęło na moją psychikę? Niestety - nie tylko na moją. Znam ludzi. LUDZI, LUDZI którzy także ucierpieli w tej sprawie. Mianowicie mam tu na myśli niestosowne zachowanie administracji, gdyż iż ponieważ temat taki jak ''nowy nick dla MPS'' lub inne bezsensowne (:please:) tematy zostały otwarte i potraktowane przez ADMINISTRACJĘ pokojowo. Liczyliśmy na akt łaski z Waszej strony, wyciągnęliśmy pomocną dłoń, chcieliśmy ustabilizować nasze relacje (KWA - admnistracja) a tu coś takiegOOOOOOOOOOOOO? :(( :(( :((
Liczę na choć jeden post z jakimikolwiek wyjaśnieniami!!!!!!!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:25. |