![]() |
Odp: Problem z logowaniem na forum
Cytat:
Wydaje mi się, że forum nie ma żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o ilość logować (samej mi się często zdarza logować w 3 różnych miejscach jednocześnie i wszystko działa jak należy). Może spróbuj oczyścić pliki cookie? A może masz inny układ klawiatury i inaczej wpisujesz hasło? A może był włączony capslock? |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Niestety - wszystko sprawdziłem. Caps Lock wyłączony, klawiatura właściwa. Forum nie przyjmuje mojej nazwy użytkownika z komputera stacjonarnego (Windows 7).
Na laptopie, z którego właśnie piszę (Windows 8) logowanie wchodzi bez problemu. Nie sądzę, żeby akurat wersja Windowsa miała tu znaczenie. Widocznie tak musi być :(( Dziękuję za odpowiedź i przeklejenie tematu we właściwe miejsce. |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
A na laptopie masz może opcję automatycznego logowania? Może spróbuj wyłączyć i wtedy zalogować się na stacjonarnym? Nigdy nie spotkałam się z czymś takim ;)
|
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
Nie rozumiem czemu tematy są tak szybko zamykane :(
|
O jakie tematy chodzi konkretnie? Jeśli o te w Zdjęciach z gry to zamykane są z reguły po dwóch miesiącach i czasem po prostu robię to automatycznie. Jeśli ktoś chce, by jego temat został otwarty to może napisać. Nie będzie problemu :)
|
zmieńcie tych dyktatorów (czyt. adminów), przywróćcie 4Ż i na pewno się ożywi. Ja np. na ten moment nie widzę sensu żeby wgl wchodzić na forum. Zdjęć nikt nie komentuje, dział z czwórką padł, w offtopie stypa. Coś słaba ta promocja forum tak btw, bo susza większa niż bez promotora.
|
Cytat:
|
Nooo, pora wrócić do czasu oświecenia forum, bo jednak teraźniejszość nie jest zbyt łatwa do zrozumienia dla innych. No, chyba, że wolimy żyć w PRLu, to nie wiem, jak chcecie to wróćmy do octu na półkach i stania w kolejkach na kartki. Żeby napisać post, będziesz posiadał kartkę, na której będzie ograniczona liczba słów, ograniczona liczba, a co lepsze, nie będziesz mógł puścić się za rękę!
|
wymówki, wymóweczki na każdym kroku
ja nie mówie, że masz siedzieć cały czas na forum, mówie tylko ze twojej pracy nie widać, no przykro mi ale ja tak to widzę |
Cytat:
Odpowiadam tylko na Twoje zarzuty, dlaczego nie widać mojej pracy. @down Dziękuję ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:50. |