TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Propozycje zmian (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65371)

Björk 21.10.2014 21:04

Odp: Problem z logowaniem na forum

Cytat:

Napisał Jaktojest (Post 1836279)
Z góry przepraszam, jeśli zamieściłem temat w niewłaściwym dziale. Jestem tu od niedawna i dopiero uczę się Waszego Forum.

Mam problem z logowaniem się na TheSims.pl. Używam dwóch komputerów - laptopa na którym wygodniej mi pisać, oraz stacjonarnego, na którym gram. W stacjonarnym mam też swój awatar, który chciałem wprowadzić do profilu.

Niestety, o le logowanie z laptopa udaje się bez problemów, o tyle ze stacjonarnego nie mogę wejść na forum (mimo wcześniejszego wylogowania na laptopie).

Jak mogę usunąć ten problem, by móc zaglądać na forum z obu komputerów?

Pierwszy raz spotykam się z takim problemem.
Wydaje mi się, że forum nie ma żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o ilość logować (samej mi się często zdarza logować w 3 różnych miejscach jednocześnie i wszystko działa jak należy).

Może spróbuj oczyścić pliki cookie?
A może masz inny układ klawiatury i inaczej wpisujesz hasło?
A może był włączony capslock?

Jaktojest 22.10.2014 04:48

Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Niestety - wszystko sprawdziłem. Caps Lock wyłączony, klawiatura właściwa. Forum nie przyjmuje mojej nazwy użytkownika z komputera stacjonarnego (Windows 7).

Na laptopie, z którego właśnie piszę (Windows 8) logowanie wchodzi bez problemu.

Nie sądzę, żeby akurat wersja Windowsa miała tu znaczenie. Widocznie tak musi być :(( Dziękuję za odpowiedź i przeklejenie tematu we właściwe miejsce.

Charionette 22.10.2014 10:09

Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

A na laptopie masz może opcję automatycznego logowania? Może spróbuj wyłączyć i wtedy zalogować się na stacjonarnym? Nigdy nie spotkałam się z czymś takim ;)

Shattered 18.11.2014 13:53

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Nie rozumiem czemu tematy są tak szybko zamykane :(

Kędziorek 18.11.2014 16:09

O jakie tematy chodzi konkretnie? Jeśli o te w Zdjęciach z gry to zamykane są z reguły po dwóch miesiącach i czasem po prostu robię to automatycznie. Jeśli ktoś chce, by jego temat został otwarty to może napisać. Nie będzie problemu :)

La Tortura 18.11.2014 18:54

zmieńcie tych dyktatorów (czyt. adminów), przywróćcie 4Ż i na pewno się ożywi. Ja np. na ten moment nie widzę sensu żeby wgl wchodzić na forum. Zdjęć nikt nie komentuje, dział z czwórką padł, w offtopie stypa. Coś słaba ta promocja forum tak btw, bo susza większa niż bez promotora.

Pink Panther 18.11.2014 18:56

Cytat:

Napisał Ata (Post 1837626)
Coś słaba ta promocja forum tak btw, bo susza większa niż bez promotora.

Promotor bierze się do pracy w ten weekend, bo wbrew pozorom nie siedzi cały czas na forum i póki co ważniejsze od FTS jest dla mnie wkuwanie do olimpiady z WoSu ;)

konformistyczny lodzik 18.11.2014 18:56

Nooo, pora wrócić do czasu oświecenia forum, bo jednak teraźniejszość nie jest zbyt łatwa do zrozumienia dla innych. No, chyba, że wolimy żyć w PRLu, to nie wiem, jak chcecie to wróćmy do octu na półkach i stania w kolejkach na kartki. Żeby napisać post, będziesz posiadał kartkę, na której będzie ograniczona liczba słów, ograniczona liczba, a co lepsze, nie będziesz mógł puścić się za rękę!

La Tortura 18.11.2014 18:57

wymówki, wymóweczki na każdym kroku
ja nie mówie, że masz siedzieć cały czas na forum, mówie tylko ze twojej pracy nie widać, no przykro mi ale ja tak to widzę

Pink Panther 18.11.2014 19:00

Cytat:

Napisał Ata (Post 1837632)
wymówki, wymóweczki na każdym kroku

Ale to nie jest wymówka, a nawet gdybym miał się tłumaczyć, to na pewno nie Tobie... xD

Odpowiadam tylko na Twoje zarzuty, dlaczego nie widać mojej pracy.

@down Dziękuję ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:50.