![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
Najciekawsze jest to, że ddo bwayo podzieliła w jednym poście większość osób na 3 grupy i w każdej z nich byl przynajmniej jeden mafioso ;)
|
Bjork! Miałam rację, że nie wygłosiła swojego tekstu! :D i z Kafelove pod koniec też ;p
Co do scenek, to ważne ze wróciły i można umrzeć spektakularnie <: i gratuluję mafi |
No piękna rozgrywka nie ma co XD
Przez całą grę nic nie zrobiłem, zagłosowałem tylko raz, a jak rzuciłem pierwszym poważniejszym i trafnym oskarżeniem to od razu mnie mafia wywaliła, więc udane to to nie było, ale sama rozgrywka i czytanie niektórych rozkmin były bardzo fajne. Btw, pod koniec niektóre osoby z mafii tak bardzo pokazywały, że są tymi "złymi", że boże XD Ale i tak good game i gratulacje dla nich za przetrwanie w całości~ |
Bjork zrzucajc swoj lateksow maskę, pokazała swoj prawdziw, żmijowat twarz, podeszła do Cheeby przy której już oczewkiwały Nina i Charionette i z nienawiœci w swoich wężowych oczach we trzy strzeliły w ni Avad :D
Chciałyœmy jeszcze dzisiaj wykończyć cheebę - to sobie pozwoliłam ;) I cały czas mnie drażni, że nie mam a z ogonkiem!!! |
Charionette podejrzewałem, ale bezpodstawnie, więc nie chciałem oskarżać :P
Nina14! - szacun, nie przypuszczałem :O Zdradzicie, jaka była Wasza strategia i czemu mnie sprzątnęliście? : D |
A gdyby mnie ktokolwiek słuchał to przynajmniej dwie osoby z mafii by odpadly, jestem geniuszem (skromnosc).
Libby - tak wlasnie czulam ze mafia ukryla sie w kazdej z tych grup, dlatego chcialam eliminowac osoby z pierwszej grupy bo bylo ich tam troje w tym Hebe ktorej niewinnosci bylam pewna :( PP - pisalam o ich strategii, wyeliminowac wszystkich aktywnych i zostawic tych co malo pisza. No chyba ze sie myle, ale tak przeciez bylo. |
Ale mam fajną scenę śmierci xD
Matko, tyle razy nie trafić w głosowaniu ani razu na jakiegoś mafioza. Miło, że chociaż w ostatnim nie wybrałam mieszkańca :D |
Coś nam słabo tym razem poszło :rolleyes: Ale fajnie się grało, dzięki za dobrą zabawę :)
Pod koniec, po tym jak już umarłem to mocno podejrzewałem Cherrie i okazuje się, że słusznie! :D I czekam na moją scenę śmierci! :D |
Moja strategia była taka, żeby zabijać tych, co podejrzewajš.
I słusznie - sam mnie broniłe, bo według Ciebie mafia chciała zrzucić podejrzenia na mnie zabijajšc tych co mnie podejrzewali :D |
Mowilem Bjork...
Mowilem Bjork... Mowilem Bjork... Mowilem Bjork! :okay: SPC cattanim? :O Troche jestem zaskoczony :P Dzieki za gre, chociaz dlugo nie pogralem ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:05. |