![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A mój kocur, którego już stworzyłem, będzie całymi dniami chodził po mieście nawiązywał romanse i polował na żółwie ;D Co prawda nie lubię kotów, ale zawsze zachwycałem się ich wyglądem i wyniosłością, więc koty raczej w moich rodzinkach będą ;]
|
Jest inna opcja. Wstawiasz gałąź do pokoju i klikasz na drzwi, żeby zabronić zwierzakom ich używać. Ja takiego problemu mieć nie będę, bo nie będę miała kotów, ale jak dla posiadaczy i ptaków i kotów, to faktycznie przegięli. Mi raz kot rodziców zabił ptaka, a pilnowałam drzwi zawsze, żeby były zamknięte. Raz nie domknęłam i po ptaszku :( (Ptak był w klatce, spał przytulony do ściany klatki). Jakoś tak nie lubię kotów. Są owszem ładne, nawet ładniejsze od niektórych psów, ale nie lubię tych wrednych futrzaków.
|
Jak mogłaś powiedzieć że koty są wredne?! :P;)
No i właśnie zapomniałem o tej opcji. Wystarczy że wszystkie małe zwierzątka będą w jednym pokoju i zabronię kotom tam wchodzić :) |
Koty są wredne i paskudne... :P I gdzie się położą, tam jest sierść... W simsach może są bardziej znośne, niż w realu, bo nie trzeba wiecznie sprzątać ich kłaków, ale w realu... masakra. Mamy yorka, więc pies nam w ogóle nie linieje, ale kociska... Brrrr...
|
Lubię koty, chociaż nigdy żadnego nie miałam. W polowaniu gorsze są psy. Jak kiedyś jedna z moich kur była chora i musiałam ją trzymać w pokoju, mój pies po prostu sobie wlazł i zaczął ją obdzierać z piór... Na szczęście przybiegłam na czas i uratowałam kurę.
Żeby nie było Off-topu to: Nie mogę się doczekać zobaczyć czy naprawdę koty będą polować na papugi. Mam nadzieję że to tylko było stworzone na potrzeby tego filmu... |
Ja mam nadzieję, że koty na prawdę będą mogły polowac na dzikie, małe zwierzątka
Bo jeśli nie to się rozczaruje I ciekawe na jakiej zasadzie się to będzie odbywać ;) |
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=2YSb2...layer_embedded
Niemiecki pokaz gry, czyli przedpremierowy filmik, dużo pokazuje, ale myślę, że większość już z tego wiemy :P |
Filmik świetny! Nie zrozumiałam ani słowa, ale to nic :P
|
Tne filmik co podał DavodO jest super!
Ten piesek i kotek na początku są słodkie :3 I czy mi się wydaje czy ten kot co poluje na węża w 0:42 ma pchły? :D I fajnie że pokazali male zwierzątka z bliska. Nie wiedziałem że psy mogą pić z kibla :P (1:55) 2:22 - Jakie to słooodkie!!! ;) 2:57 on trenuje tego psa! 4:00 - Jak to bekowo wygląda XD 5:25 - ona wypuściła tego chomiczka na wolność! :3 I jak mówiła anie_1981 Nie rozumiem prawie nic, ale przed Po Zmroku zrobili coś podobnego a potem to przetłumaczyli na Polski :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18. |