![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja to się nadal zastanawiam nad zasadnością kupna edycji limitowanej - czy będą w niej jakieś obiekty, niedostępne w tej zwykłej? Te rzeczy ze sklepu zoologicznego będą tylko w EL?
|
Cytat:
1. Jak kupisz EL to żeby mieć ten sklep musisz wpisać jakiś kod 2. Jest tam tylko parę rzeczy (co najmniej 2 dla każdego zwierzaka) A odpowiadając na twoje pytanie, to tak te parę rzeczy i 1 parcela publiczna będzie tylko w Edycji Limitowanej |
Najważniejsza jest kasa fiskalna, bo nią można będzie coś tam kupować, zamiast z katalogu. Ale podobno będą jakieś dodatkowe legowiska. Mówię "dodatkowe", bo w grze są już jakieś legowiska i akcesoria. Z EL, będzie ich po prostu więcej. Mam Demo przerobione i w katalogu kupowania są akcesoria i zabawki dla zwierząt, w BuyDebug też. Nie da się ich obejrzeć, ani użyć, ale są.
|
jejciu jaki słodki szczeniaczek z tego niemieckiego filmu, zakochałam się:) słodko
|
ej ej ktos tu koty obraza :P u moich nie ma problemu z klakami, pozostawiaja je jedynie na drapaku, na meblach, ubraniach itp nie znajdziecie u mnie zadnego wloska :P
zeby off topu nierobic- zgadzam sie z anjanka ten szczeniaczek jest naprawde slodziutki :) jeszcze nie caly tydzien do zwierzakow ^^ |
W tym filmiku pokazali naprawdę dużo :) Bardzo się cieszę, że będzie można kupić szczurka do klatki i nie trzeba go wcale złapać.
Jeszcze osiem dni do oficjalnej premiery! |
|
@up jakie fajne ! *.* Kurde zakochałam się w tej Limitowanej Edycji :P
|
Filmik faktycznie super.
Fajnie, że będzie można kociaczki trzymać na kolanach i je głaskać :) Czy dobrze widziałam, że simy uczą ptaki mówić? W dwójce też była taka opcja na papugach. |
@up jeśli takiej opcji nie będzie w ts3 to się zastrzelę :<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05. |