TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

distractme 13.10.2011 11:48

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

bedzie, bylo juz o tym :)

Maszka 13.10.2011 12:08

Zgadzam się, już było o tym, że simy mogą uczyć papugi mówić. Ja mogę ze swoją całe 24h siedzieć (z pomocą kodów, bo sim by już dawno zasnął :) ). A filmik super :D Fajne są te legowiska z EL. Był tam też jedna buda, prawie taka sama jak z 2. Ta żółta.
A teraz coś o filmiku. 5:20 xD fajnie ona spada z tego konia :D I jeszcze na samym końcu jak simka była nad plażą na koniu, i jeszcze ten zachód słońca...

A koty są fajne! tak naprawdę nie miałam ani jednego, ale są słodkie. A (wg. mnie) najsłodze są sfiksy! I nie zostaje po nich sierść ^^

nmin 13.10.2011 12:27

Jeśli to jest wszystko, co zawiera Edycja Limitowana, to ja dziękuję, już mi nie zależy. Legowisko jest brzydkie, buda dla mnie zbędna, bo psy będą spały w domu, a drapak jest całkiem niezły, ale obejdę się bez niego. Sam budynek z kasą mi raczej niepotrzebny...

Ale pewnie i tak będę ją miała, bo skoro kosztuje tyle samo, to czemu by nie ;)

distractme 13.10.2011 12:31

a ja z tej edycji to bym tlyko chciala tego psa pande i psa tygrysa :)

nmin 13.10.2011 12:32

Ale przecież one mają być na konsolę, a nie na PC, chociaż mogę coś mylić, bo kompletnie mi na nich nie zależy i nie interesowałam się.

distractme 13.10.2011 12:41

mi obojetnie czy na konsole czy na pc bo mam oba :P nie zalezy mi na nich ale fajnie by bylo miec "inne" zwierze ;)

Maszka 13.10.2011 12:48

Mi się pies-panda nie podoba, ale pies-tygrys już trochę bardziej :D Jakby co, w weekend (Zwierzaki wychodzą w piątek, więc po szkole idę i mam całe 3! dni na zabawę :D ) mam kupe wolnego czasu, więc się pobawię. Spróbuje stworzyć tego psa pandę itd.

distractme 13.10.2011 12:51

ja bede dzien w dzien w przyszlym tygodniu chodzila do sklepu bo moze beda predzej ^^ heh tez sproboje sie pobawic i stworzyc psa pande i tygryska ^^

Maszka 13.10.2011 12:53

Ciekawe jakie jeszzce zwierzaki da radę stworzyć... Może spróbuje lisa, wilka... i jeszcze to co do głowy przyjdzie :) Ja codziennie do sklepu chodzić nie będę, bo zamówiłam EL i przyjdzie 21.

distractme 13.10.2011 13:48

lisa sie da bo w capie robilam i chyba tam fotki wrzucilam z tydzien temu tego mojego liska wyszedl nawet swietnie :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:53.