![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Nie. Raczej nie. No bo w Niemczech już 20. Nawet na tym video co tam ktoś dodał po niemiecku jest na końcu, że 20.
|
Cytat:
Żeby nie offtopowć: ja raczej unikam kupna czegokolwiek przez internet i 'zwierzaki' na pewno kupię w normalnym sklepie. Już tylko kilka dni do premiery! |
Ja nie mam nic przeciwko kupowaniu rzeczy przez allegro. Jednak gry wolę kupować w sklepie lub na stronie tego sklepu. Np. jakieś dżinsy są tańsze na allegro niż w sklepie. Chociaż trzeba dopłacić jakieś 17zł za wysyłkę.
sebi27 ja zamówiłam na empik.com (jakoś tak :P) Edycję limitowaną. Kosztuje tyle samo, czyli 84,99,- I bez wysyłki - mam bliziutko do empiku ^^ |
Nie wiem co Wy chcecie od tych ubrań - zawsze takie EA daje, nie nowego. ciuchy z gry są zawsze paskudne, wyjątek to te z imprezy w plenerze i niektóre z pokoleń:P
|
Mi się wszystkie ich fryzury i ubrania bardzo podobają :)
|
jaja nie widziałam cb tu wcześniej. Więc tak na przywitanie Hej. Podobały mi się też ubrania z PZ, ale do zwierzaków mogli się trochę wysilić. W końcu to chyba najbardziej oczekiwany dodatek! CPR też ^^ Więc w tych dwóch powinni dać ciuchy takie zarąbiste, a nie jakieś...
Jak ktoś lubi te ciuchy to nie miejcie na mnie focha, że je obrażam. Niektóre nawet, nawet... |
Hej hej:) No tak, w tym temacie się jeszcze nie wypowiadałam...ale jak zobaczyłam komenty o ciuchach EA nie mogłam sie powstrzymać:D Moze i nie są one takie złe, ale już tak przyzwyczaiłam się do modów i decydowania o tym co mam w grze, ze te oryginalne fryzury,ubranka traktuję po macoszemu ;)
I lepiej by było, żeby skupili się na działaniu gry, ciuchy niech sobie będą jak zwykle, albo nawet i gorsze:D szoku nie będzie:D:D |
Mi ubrania z niektórych dodatków się podobają nawet od czasu do czasu niektórych używam, ale te ze Zwierzaków kompletnie nie przypadły mi do gustu.
|
Mi ubrania wogole nie przypadly do gustu. Nawet w AP moi simowie nie beda ich nosili.
Jak ktos z was znajdzie gre wczesniej na polkach sklepowych, to niech od razu napisze. Juz nie moge sie doczekac, az te pare dni minie :) |
Cytat:
http://svtim.es/wordpress/wp-content...es_male014.jpg |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:56. |