![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Zdjęcia - > http://svtim.es/2011/10/13/special-t...emale-clothes/ Jeśli ktoś już dawał to sorry o.O
|
Już kiedyś były, ale to nie szkodzi. Ubrania dla kobiet są jeszcze znośne, mi się podobają np. takie ogrodniczki z krótkimi nogawkami, ale odzież męska to masakra.
|
nmin, ok już się nie kłócę o te ubrania... Nie wiem jak tam w stanach się noszą, więc dobrze. Czy ktoś zauważył że nawet jest ich dużo? W TS2 nie było chyba ani jednego...A tu proszę.
Wie ktoś jakie są nowe fryzury? Widziałam chyba tylko jedną. |
Cytat:
|
Szczerze to nawet mnie trochę wzięło to szaleństwo! Ale będę musiał się zadowolić waszymi opiniami, bo na razie mam inne wydatki.
PS. Długo nie odwiedzałem tego tematu i właśnie sobie przypomniałem, że chciałem pogratulować wam napisania 300 strony tematu... xd |
o matulo ubrania są tragiczne jak dla mnie....na pewno ich nie użyje wole już mieć simów jak z żurnala a tak serio będę się trzymać swoim ubrań jakie mam :)
jeszcze tylko 7 dni! Mam nadzieje że wcześniej zawitają Zwierzaki np 19 w dniu premiery |
Ciuszki są bardzo wsiowe, ale trudno się dziwić, bo w końcu nowa okolica jest wiejska i charakteryzowana na farmerskie klimaty.
|
Jakby moi ludzie w BP zaczęli takie nosić... sąsiedzi by ich krótko mówiąc... zlinczowali! :D Ale w AP mogę sobie mieć jakąś farmerską rodzinę, poubieraną w jak najmniej wsiowe rzeczy z dodatku. Nie wszystkie ubrania są straaaszne. Większość tak, ale nie wszystkie.
|
he he ja mam plan zrobic wsiową rodzinę :D więc ubrania się przydadzą :D ale niektóre to tragedia :D nie ma co ea ma gust :D
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:16. |