![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
no w sumie racja, musialam zle przeczytac tamta wiaodmosc, kurde mogli sie postarac z ta sierscia i oczami bo inaczej te konie zamiast byc czyms wielkim, nowym i swietnym beda klapą..
|
Ja już się pogodziłam że EA potrafi najlepsze rzeczy i każdą niespodziankę zepsuć.
Sierść jakoś przeżyje ale te oczy są dziwne i trochę przerażające :( |
Ponad 190 zdjęć, animacje i filmy
Duch konia: Wiewiórka: Lamy nie są tu mile widziane :P http://i.imgur.com/79z87.jpg Jakie to słodkie :3 http://i.imgur.com/zpCWq.jpg A to co? http://i.imgur.com/3oCBq.jpg |
Co do ducha konia. Wygląda dokładnie jak w filmie który kiedyś widziałem.
Straszny! :D Ciekawe czy można takiego ducha przywłaszczyć tak jak ludzkiego w ośrodku naukowym? Już to widzę: stadnina pełna duchów które nocą idą na łowy! :D I do jasnego licha- co robi wiewióra w kołowrotku? :O:D Haha :D Ja sobie postawię taki znak obok domu by mi się plujki nie panoszyły :D To jest bieżnia dla kotów i psów :) |
Super te zdjecia. Szczegolnie nie moglam wzroku oderwac od szczeniaczka.
Jeszcze tylko kilka dni i sama bede mogla je miec :):) Mi sie wydaje, ze ta bieznia tylko dla kotow jest, bo pies by sie nie zmiescil. |
Ciekawe czy konie będą miały swoją bieżnię do treningów? :D
Ja dziś skończyłem willę dla rodziny bogaczy w zwierzakach :) Jak skończę ogród to zaprezentuję dom na forum :) |
Z wielka checia go obejrze. Ja mam dom stworzony od jakiegos czasu. Chcialam pograc pewnego razu rodzinka i tak na szybko zbudowalam dom, w sumie nie zwracalam uwagi jak bedzie wygladal, a jak sie potem okazalo wyszedl swietnie. Jest nie duzy, ale to w nim zaczne grac, bo na poczatek bede miala tylko psa i simke, wiec duzo miejsca im nie potrzeba.
|
Wcześniej ktoś narzekał że dzikie konie są są byt różnorodne. Według mnie jest to o wiele lepsze niż wszystkie takie same. Myślę że fajnie by było zmieniać w ustawieniach rasy i maści jakie mogą się pojawić na wolności... Chyba życzę sobie za dużo.
Ten duch konia jest straszny! Wiem! Przygarnę sobie kilka dzikich kodem, zestarzeję je i będę mieć koński cmentarz! Czy nagrobkiem tamtego konia jest stóg siana? |
Cytat:
Już nie mogę się doczekać dodatku :P Jestem ciekaw czym EA nas uraczy za rejestrację gry na store? :rolleyes: |
Cytat:
Kiedyś już były tu pokazywane nagrobki zwierząt :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:17. |