![]() |
A ja kiedyś rozpaliłem kominek i zrobił mi się pożar, i gasiłem co się dało. Aż w końcu mój sim też si zapalił, ale tak samo mi się zteleportował, ale już nie spłonoł.
A sim, który "lata" to po prostu błą, tak samo z tym, że sim ma tylko głowe i ręce. A Frankenstine zawsze jest po wypiciu różowego napoju, po zielonym traci się humor, od czerwonego się zakochuje, a od niebieskiego poprawia się nastrój. Coś jeszcze? |
Dobrz hub że wiesz, ale czy ktoś sie o to pytal?Aktualnie nie widze :huh:
|
ja tez nie... <_< :huh: co ty tak nagle z tymi napojami?? :huh: bo nie rozumiem... no ale coz... :)
|
Mnie białe eliksry wychodzą tylko, kiedy dam chorego Sima do stołu alchemika i każę mu robić mikstury ;)
Ale w końcu miało być o "dziwnych sytuacjach"... 1. Kiedy miałam zainstalowaną tylko Balangę, moje Simy często wręczały sobie te różyczki z niebieskiego wazonu. Ale na tym koniec, bo jak zainstalowałam inne dodatki to polecenie "give flovers to someone" znika, kiedy Sim podchodzi do wazonu. 2. Skrzaty. Ostatnio chciałam pomęczyć mojego Sima i kazałam mu naokrągło robić skrzaty. (Ale nie on się męczył, tylko ja, bo musiałam te skrzaty wynosić do ogródka. <_< ) Przyszedł w odwiedziny mój sąsiad i tradycyjnie z nudów zaczął rozwalać mi krasnalki ( :angry: ). Kopnął jednego - rozwaliły się wszystkie. Lecz... Jeden ocalał. Inną rodzinką również robiłam skrzaty, natrętny sąsiad znowu w akcji... I znowu ocalał jeden skrzat. 3. Do sprzątaczki przyszła pani ogrodnik i w połowie pracy zaczęły się ... CAŁOWAĆ 4. W The Sims Abrakadabra w ogródku miałam grobek pieska ( :( ). Pewnej nocy w owym grobie pojawił się jakiś cygan z abrakadabrowa. Próbowałam go wykasować za pomocą "move_objects on" ale następnej nocy znów pojawiał się tam gdzie zawsze ... nogami w grtobie mojego kochanego pieska ... :angry: No, więc myślę: Dam mu spokój, niech sobie stoi, mam super ozdobę ogrodową. - A to masz! Pojawił się jego kumpel, tyle że o ciemnej skórze. Potem następny ... i jeszcze jeden. W końcu skasowałam domek. Gdybym umiała to bym wam zdjęcia dała :) |
Harimatris to może umiesz wysłać zdjęcia na e -mail. Bo jak tak to bat=rdzo proszę wyśli mi je z chęcią je obejże. A z różami to u mnie dają somie simy chociaż mam wszystkie. Może coś twoim simom zastawia drogę do różyczek.
|
Zdjęcia wyślę, ale nie mam twojego maila :(
A z różami to nie tak, bo jak Sim podchodzi do wazonu, zaczyna go oglądać, pomrukiwać, a potem wzrusza ramionami i polecenie "give flovers to someone" znika :( P.S. 100 Post ;) |
|
Moj kolega miał w gazetce napisane że jest taki wiruś że jak postawisz kołyskę z dzieckiem przy basenie i każesz simowi bawić się z małym, to ten sim łapie malca za nogę śmieje się i wżuca go do basenu. Niezłe co nie? B)
|
Harimatris ja tez kcem zdjęcia! mój email [email protected] :P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |