TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Własny Biznes - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28334)

brzos 17.05.2008 15:47

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Mi zawsze wydawało się, że można tyle, ile się chce.
Ale to chyba przez to, że zwykle ograniczam się do max 5 pracowników.

pakunio855 06.06.2008 09:40

A prosze Was, podpowiedzcie mi jak zrobic kierownika na parceli publicznej, co trzeba miec, posiadac?
Bo nie moge u mnie sklepie teego zrobic, probowalem na wszystkie sposoby ale nie szlo :(
Pomozcie mi prosze!! :(

Mamełe 06.06.2008 10:03

Cytat:

Napisał pakunio855 (Post 796445)
A prosze Was, podpowiedzcie mi jak zrobic kierownika na parceli publicznej, co trzeba miec, posiadac?
Bo nie moge u mnie sklepie teego zrobic, probowalem na wszystkie sposoby ale nie szlo :(
Pomozcie mi prosze!! :(

Twój pracownik musi mieć co najmniej 2 złote rangi, to wtedy kiedy klikniesz na niego, to pojawi sie ta opcja

Chloé 04.07.2008 11:17

Czy WB pójdzie mi na laptopie? (laptop dopiero zamierzam kupić więc przydałaby się przy okazji rada na temat parametrów, jeśli ktoś gra na laptopie).
Z góry thx.

isis999 04.07.2008 14:36

Cytat:

Napisał Bindi (Post 815676)
Czy WB pójdzie mi na laptopie? (laptop dopiero zamierzam kupić więc przydałaby się przy okazji rada na temat parametrów, jeśli ktoś gra na laptopie).
Z góry thx.

Ja gram w TS2 na laptopie i wszystko jest ok, jeśli chcesz mogę podać ci wymagania do TS2 WB

DiamondSasha 04.07.2008 21:33

no jasne że pójdzie czemu by miało nie pójść ???

Hermione 05.07.2008 18:04

No nie wiem!
Mam kolezanke ktory ma na laptopie TS2,Na nstudiach,nocne zycie i wlasny biznes,polowe akcesoriow i inne i ma spore problemy!A kupila laptop z najwieksza iloscia miejsca jaki mozna znalesc!

DiamondSasha 05.07.2008 18:29

ja osobiście gram w simy tylko na laptopie no normalny komp też mam ale jakoś tak z przyzwyczajenia XD i ja niemam żadnych problemów a mam wgrane wszystkie dodatki i niektóre obiekty z neta

Guanabanana 05.07.2008 18:45

Cytat:

Napisał Hermione (Post 816915)
No nie wiem!
Mam kolezanke ktory ma na laptopie TS2,Na nstudiach,nocne zycie i wlasny biznes,polowe akcesoriow i inne i ma spore problemy!A kupila laptop z najwieksza iloscia miejsca jaki mozna znalesc!

Ale wielkość dysku nie ma takiego znaczenia jak pamięć RAM, procesor czy karta graficzna. Jedynie w momencie kończenia się miejsca na dysku mogą być problemy. Komputer może przestać sprawnie działać. 80GB czy 160GB nie ma takiego znaczenia jeśli reszta jest kiepska.

Hermione 05.07.2008 18:55

Nie mam o tym zielonego pojecia....
Nie grym na laptopie,wole normalny komp!Kiedys sie z nia u mnie umowilam i przyniosla laptopa i powiedziala ze ma problemy z tym i tamtym...
Jak mowilam na laptopach sie nie znam:D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:37.