TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Składniki i zaklęcia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3620)

gruszka. 07.02.2005 11:40

Bardzo was przepraszam ale dodałam nie ten post do tego tematu ;( ;(;(;(;(;(;(;(;( i mam wielką nadzieję że nie dostane bana (prosze ja jestem początkująca mam około 24 postów (czy uchronie się od bana??))
:1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:

Fi0let 07.02.2005 13:14

<<¢@r@jb>>

Cytat:

Napisał stinki
a gdzie to trzeba czarowac?? na tej scenie czy trzeba odkrywac nowe czry?? :\

prosze o odpowiedz :wizard:

trzeba czarować OCZYWIŚCIE robić noweeee czaaaary

♪Suzka♪ 18.02.2005 08:48

Przeczytajcie!!!!waŻne!!!!!

[COLOR=Red]LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie
www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr!

:)artek(: 27.02.2005 12:32

Potrzebuje rady...

Może ten temat się powtórzył (nie chciało mi się wszystkich czytać), ale chciałbym wiedzieć gdzie można nauczyć się zaklęcia teleportacji. Znam dopiero deszcz wody (czy jakoś tak), lewitację i gorącą stopę. A czy z tą fasolą to prawda? Można się gdzieś na górę wspiąć? Proszę, niech ktoś mi odpowie tu lub na numer gg: 8063045. :)

Kamcio12 27.02.2005 15:24

Problemy ze składnikami?zajrzyjcie tu

Po tym jak przeczytałem wasze posty i tematy doszłem do wniosku że macie problemy z niektórymi składnikami.Otóż to że wiem jak zdobyć najtrudniejsze.Gdy chcemy zdobyć Konfetti klauna,podchodzimy do apterkarza Toda i dajemy opcje ,,porozmawiaj".Jeśli dopisze wam szczęście gościu powie że jeśli wypełnicie jakieś zadanie on wam da ,,rzadki składnik".Pył diamentowy to również rzadki składnik ,ale można go kupić u wróżki Mary za 199 magimonów.Czosnek zdobywamy wtedy gdy podejdziemy do wampirzycy Wiki i damy opcje ,,Wymieniaj sie".Możemy sie z nią wymienić za czosnek ,wtedy gdy mamy pszczeli wosk.Gumowy kurczak dostępny jest gdy wymieniamy sie z aptekarzem todem za buteleczke jagód czarnego bzu(do zrobienia jej potrzebne są 3 jagody bzu czarnego i wydeptamy ją w tej beczce)Mysle że chociaż w małym stopniu pomogłem wam co do składników.W razie problemów kontaktować sie przez gg 1788582.POWODZENIA SIMOWIE!!!! :)

Lillian 14.03.2005 10:29

Cytat:

Napisał :)artek(:
Może ten temat się powtórzył (nie chciało mi się wszystkich czytać), ale chciałbym wiedzieć gdzie można nauczyć się zaklęcia teleportacji. Znam dopiero deszcz wody (czy jakoś tak), lewitację i gorącą stopę. A czy z tą fasolą to prawda? Można się gdzieś na górę wspiąć? Proszę, niech ktoś mi odpowie tu lub na numer gg: 8063045. :)

Teleportacji możesz się nauczyć tak samo jak tewitacji i gorącej stopy. Tyle tylko, że lryształ teleportacji jest koloru różowego. Gdy już on ci wyrośnie i nauczsz się zdolności, kliknij tak gdzie chcesz się "pojawić" i wybierz opcję teleportuj tutaj.
Z fasolą to prawda. Gdy jest ona dostatecznie wysoka możesz się po niej wspiąć. Na górze możesz zdobyć magiczną fasolę i zobaczyć twórcę gry w wersji dużej ;).

muddy 03.04.2005 18:32

Pomóżcie!!!

A gdzie się (lub jak) zdobywa pióro pegaza? Jeśli to już było to przepraszam, ale nie chciało mi sie wszystkiego czytać.

Lillian 03.04.2005 18:41

Jedziesz do Abrakadabrowa. Musisz pogadać z Wróżką Marą, Wampirzycą Wiką bądź Aptekarzem Toddem. Ktoś z nich da ci specjalne zadanie, które musisz wykonać. To, jaki dostaniesz składnik, jest losowe. Ale m.in można wygrać Pióro Pegaza.

muddy 04.04.2005 19:19

Ja tam jakoś próbuję i próbuję a najczęściej są rzęsy czarodzieja...

JESZCZE NIGDY NIE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ PIÓRA PEGAZA!!!

PS.
Kiedy i gdzie fasola (magiczna) jest taka wysoka, że można się po niej wspiąć? Bo samemu się zasiać nie da:(

♪Suzka♪ 04.04.2005 20:18

Cytat:

Napisał lipm
Ja tam jakoś próbuję i próbuję a najczęściej są rzęsy czarodzieja...

JESZCZE NIGDY NIE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ PIÓRA PEGAZA!!!

PS.
Kiedy i gdzie fasola (magiczna) jest taka wysoka, że można się po niej wspiąć? Bo samemu się zasiać nie da:(

Hm...wejdź na www.livin-it-up.net , przejdź do działu "hacked", z hacked do "cheats", potem z tych cheats wybierz drugą stronę i sciągnij sobie ostatni przedmiot od dołu. Rozpakuj go do gry i kup go (5$), po czym kliknij i wybierz "intergiends" (czy jakoś tak) i najlepiej wybierz tam wszytsko, aż trafisz na piórko :) albo ściagnij grzybka z TĄD i proszę bardzo :P
A co do drugiego problemu - fasola wyrasta, jeśli BAAARDZO dużo czarujesz, a im więcej czarujesz, tym bardziej urośnie ci fasola...jeśli nie chce ci się czekać, to kliknij TU i ściągnij fasolę :P
mam nadzieję, ze pomogłam...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14.