![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Cytat:
|
Ja tak samo. Może jak będzie najlepszym przyjacielem, bo związek życiowy mam dopiero 25 ;p Zagrałem maxistowską rodziną, można od razu stać się wiedźmą. Fajny jest mroczny pałac. Kupiłem składniki, kliknąłem na kocioł i nie ma opcji robienia czaru 0.o może się za dobrze nie przyjrzałem...
P.S. Wyczytałem w pomocy że są jakieś kocie chowańce 0.o |
Cytat:
|
Ja też gram maxisową rodziną i nie mogę być od razu..w jakim sensie od razu?
A jak spotkam czarownicę na publicznej, to zawsze przywołuje te kocie chowańce |
Cytat:
Cytat:
Ale na szczęście mam dodatek Zwierzaki ;) |
Można pogłaskać, dać przysmak, ale to już chyba wszystko.
A chowańce, to po prostu czarodziejskie koty czarownic |
czy komuś już udało się przywołać taikego kota widmo o jakim mówili na czacie twórcy?? Jeśli tak to jak on wygląda?? czy on jest w rodzinie? jako normalne zwierze, czy znika i się pojawia??
|
Cytat:
P.S. Odkryłem, że zaklęć się nie robi, klika się na postać i można rzucać jak się ma składniki. |
Że tak nie na temat, czy simsy jak umyją zęby to sie tak fajnie szczerzą jak w jedynce?
mnie kręci, aby kupić. Ale poczekam. Jestem oszczędna i jak stanieją to na wirtusie kupie. Moze nawet na gwiazdkę uda mi sie dostać **. Zawsze kilka dyszek w kieszeni na suffpacki. |
Jeżeli stanieją, bo jak czekałam na spadek ceny Historii z Bezludnej wyspy, to po pół roku udało mi się kupić 10zł taniej. A teraz w Tesco na dodatek podrożało, bo kosztuje 40 zł więcej, więc nie jestem pewna, czy opłaca się czekać...
Ale też bym chciała kupić ten dodatek ;] Zwykłe uzależnienie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:14. |