![]()  | 

Odp: Pytania i Odpowiedzi 

Cytat: 

Zaczyna się zawsze od dni 3, a potem - razem z wizą- 5, 8... Próbowałeś/łaś przesunąć kursorem z 3 na 5?? To chyba jedyne rozwiązanie, jeśli nie problem gry.  | 

3/4 - wejdź w dziennik podróży, kliknij na dany kraj i tam zobaczysz, czy twój sim posiada już wystarczający poziom wizy, aby mógł pojechać na dłużej niż 3 dni. 
	Mam pytanie: Czy można kupić sobie dom w jakimś kraju i w nim normalnie mieszkać?  | 

Uuq - z tego co wiem to chyba nie. Ale możesz przecież umieścić kopię rodziny w bibliotece, przejść do edycji danego miasta i przeprowadzić tam swoją rodzinę :> Ale nie wiem czy zadziała, bo tak nigdy nie robiłam xD 
	 | 

@up: nie działa, niestety :< 
	 | 

Witam! 
	Czy miał ktoś misję z kustoszem we Francji? Znalazłam jego szczątki, mam je w wyposażeniu i jestem na cmentarzu, ale za chiny ludowe nie mogę ich nigdzie położyc. Co powinnam zrobic?  | 

Pytanko: na co złowić krokodyla? 
	 | 

Cytat: 

http://forum.thesims.pl/showpost.php...3&postcount=19  | 

Cytat: 

| 

Czy jest jakiś inny sposób niż czekanie żeby sim mógł pojechać do innego miejsca (czas oczekiwania 2 dni) 
	 | 

Cytat: 

to od razu szybciej będzie mijać czas. Ja miałam sima z i bez tej cechy. Pierwszy miał możliwośc podróży po niecałych (!!!) 2 dniach. Następny po 3 dniach >:/  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:07. |