![]() |
Odp: Problemy z misjami
Hej wszystkim.
Mam problem ze szczątkami kustosza, których nigdzie nie mogę znaleźć. Przeszukiwałam dziurę w podłodze, gdzie rzekomo mają być, chyba ze sto razy, ale szczątek ani śladu. Nie wiem czy to jakiś błąd, czy coś innego ale liczę że znajdzie się jakieś rozwiązanie. Z góry dziękuję za pomoc ;) |
Starlight, to nie działa. Próbowałam nawet, by drugi sim stanął na tym przełączniku, ale on nadal przeszkadza simce dostać się do tej dziury.
|
Ja się dostałam do tego przełącznika jakoś kodem... W każdym razie szkoda zachodu, bo tam jest tylko torba pieniędzy...
|
a ja mam problem z misją we Francji mam zbadać jakąś piwnicę i przeszłam przez pierwsze drzwi i nie wiem co zrobić z tymi posągami co jest czerwona i niebieska podłoga ...
|
Tam trzeba pokombinować z pochodniami na ścianach ;)
|
Cytat:
|
Mam problem we Francji. Nie tyle co z konkretną misją, ale ogólnie z misjami. Klikam simem na tablicy przy skrzynce pocztowej, wybieram "szukaj przygód" i... Nic. Kompletnie nic, nawet tej informacji, że obecnie nie ma dostępnych zleceń. A jak już się coś znajdzie po kilkunastu godzinach, lub paru dniach, to jest maksymalnie za 15 pkt. wizy i jest to w kółko coś w stylu "przynieś nektar" albo żabę... Jak to zmienić? W Egipcie i Chinach tak nie ma, a we Francji pojawiło się wraz z drugim poziomem wizy.
|
hmm, może już ci się skończyły ... ?
w każdym razie thx za tamta odp ;p udało się teraz ma problem w Egipcie z misja żeby dostarczyć skrzynkę w komputerowni w siedzibie tej organizacji... nie ma tam nigdzie niczego takiego, a nie mogę znaleźć zejścia do piwnicy ... |
Jeśli się nie mylę, to zejście do piwnicy jest w budynku obok domu jakiejś rodziny [pewnie masz ją zaznaczoną na mapie]. Na ścianie jest dziura, a w niej przełącznik aktywujący schody do piwnicy : D
|
czasem trzeba się wbić do domu i spuścić wodę w kibelku, wtedy otwierają się ukryte schody :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:55. |