![]() |
Odp: simy by 0lka
Camereon piękna, nie wzbudza żadnych zastrzeżeń i ma oryginalną urodę ;) Lee natomiast jest ładna, ale ten warkocz z jej fryzury wcale mi tu nie pasuje...
|
sporo czasu nic nie dodawałam, nie miałam miejsca na dysku na simsy i wszystkie dodatki :c
ale znowu zabieram się za tworzenie! :3 |
super :) tylko pieprzyk mi się nie widzi, jakos nie lubie pieprzykow i kolczykow w tym miejscu :p
Ale reszta mega. Skąd fryzurka ? ;> |
niech zgadnę, wzorowana na tej pani? :D
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=2501 ogólnie jest śliczna *-* tylko nie pasuje mi tak mocny makijaż |
Cytat:
dzięki, już Ci wysłałam : D Cytat:
ale w sumie, całkiem podobna ^^ |
Yeahh ! wróciła moja ulubiona twórczyni simów <3 *.* . Śliczna ona jest i doskonała fryzurka, a pieprzyk jest booski ! 10/10
|
Cytat:
|
Śliczna, świetny kolor włosów, prezentacja i przeróbka. Nic dodać, nic ująć. :D 10/10
|
Simka zupełnie nie w moim stylu, szczególnie ten straszny kolor włosów. Ale urody odmówić jej nie można, ma piękne oczy i duże usta o ciekawym kształcie. CUDOWNE BRWI! <333 Podoba mi się również ten pieprzyk na twarzy, osobiście uwielbiam wszelkie znamiona i piegi, no a jej to bardzo pasuje. Jakbym jej zmieniła włosy i ubranie, to i chętnie bym nią pograła, bo buzię naprawdę ma ładną. :) 9/10 |
Cytat:
Cytat:
dzięki : ) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |