![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Ej, niech ktoś coś pisze bo mi się nudzi :P A Karierę będę miała dopiero jutro :P I niech ktoś odpowie na moje pytania:
Czy architekt lub detektyw ma szefa? Czy mogą być oni wyrzuceni z pracy? I niech ktoś coś więcej powie o lekarzu, bo kompletnie mnie nie interesuje. |
Jak najprawdopodobnie jadę jutro do Tesco sobie kupić! Jupi! Już się nie mogę doczekać. A w jakich sklepach była gra przed premierą?
|
Cytat:
MM, Saturn, Tesco, Empik |
Mi się podoba nowa łata. Tylko jeden mod przestał po niej działać, to jest NRaas SuperComputer. Szkoda, bo mogłam nim zmieniać w CAS Simów. Ale na pewno z czasem napiszą nowego SuperComputer'a. Coraz bardziej się do gry przekonuję. Dzisiaj była u mnie kumpela ze swoim lapkiem i Karierą. Było nawet ciekawie Ale po 2 godzinach grania trudno sobie wyrobić opinię. Chyba go kupię, chociaż trochę szkoda mi kasy. A pewnie kupię. Chociaż robotami jestem zawiedziona. Są brzydkie! Na screenach takie ładne pokazywali, a jak kupiłam tą nagrodę robota, to przyjechał taksówką i był strasznie taki... wyglądał na starą kupę żelastwa. Upaprany jakimiś smarami czy coś, kupa złomu.
Czy wy też nie możecie wchodzić ani pisać na oficjalnym forum? Bo ja nie mogę. Raz na 10 udaje mi się tam wejść. Napisałam nawet do tych z EA, ale oni stwierdzili, że oni mogą wejść, więc to moja wina. A ja cięgle czyszczę historię, ciasteczka itd, czyszczę rejestr itd. A i tak guzik mogę. |
NRaas juz aktualizowal SuperComputer - do sciagniecia tutaj: http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=3482.0 dziala z Kariera.
pamietaj zeby skopiowac plik d3dx9_31.dll z folderu The Sims 3/bin do folderu The Sims 3 Kariera/bin |
Dzięki! Szybcy są... A to, że Mods i wszystko co z nim związane się przenosi do najnowszego dodatku, to wiem. U mnie wszystko działa z modsów poza tym Super Computerem. Ale sobie go ściągnę... Dzięki.
Chciałam też powiedzieć, że działa ta cała Book of Talent's, mod pozwalający na szybkie uczenie się umiejętności. Nawet działa na nowe umiejętności, ale tak nie do końca, więc radzę uważać. Jutro kupuję Karierę. |
Do tych co już mają karierę:
Czy wy też macie odblokowane ubrania związane z karierami??? Np ratownik, lekarz, łowca duchów itd? :) |
Ja nadal nie zrozumiem po co komuś mody.
To co grający w ogóle ma robić w tej grze? Na tym polega zabawa, żeby zdobywać umiejętności, pieniądze czy inne rzeczy, a nie mieć je podane od razu na tacy. Ale ok, niech każdy gra jak lubi. To jak to jest z tymi kataklizmami? Bo nie wiem czy coś przeoczyłam, czy wszyscy o tym zapomnieli :| |
Zgadzam się z Miyoki. Po kiego dziada grać w Simsy, jeżeli mam pełne umiejętności i kupę forsy od razu? TO jest symulator życia, a w życiu nie ma modów i hacków :/
|
mody sa po to zeby np. moc zmienic ryj brzydkiemu dziecku w CAS albo moc modyfikowac pewne elementy ktore normalnie sa ukryte.
no jezeli dla ciebie to symulator zycia to ci wspolczuje, ja mam zycie tutaj i nie potrzebuje go symulowac - dla mnie S3 to ZABIJACZ NUDY i tylko w takim celu go uzywam. dlatego gram z modami bo to moja sprawa jaki rodzaj rozgrywki sprawia mi przyjemnosc - i nic wam do tego :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:03. |