![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
a mi u sima w ogole energia nie spada... uruchamiałam grę kilka razy i nic, a to wkurzajace, kiedy sim nie spi,bo zwyczajnie jest wyspany, wie ktos czemu tak jest?
|
Na niespadające potrzeby u mnie działa wyprowadzenie i wprowadzenie rodziny.
|
podziałało, dzięki za odpowiedź :)
|
Pomocy :((
Gram sb gram.. i nagle po 15 min. grania wylacza mi sie gra i komp. i to tak juz z 10 razy :((.. co robic ? |
Cytat:
tutaj masz odpowiedni temat http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53547 |
Odp: Nie mogę aktywować kodu
Cytat:
Oczywiście najnowsza wersja origina.... |
Trzeba zarejestrować kod na stronie EA, a nie na thesims3.
https://activate.ea.com/applyentitlement.do wtedy pojawi się do pobrania w origin. |
Cytat:
|
Simka się szybko zestarzała, a sim nie.
Witam, mam taki dziwny problem, chyba, że to nie problem gry tylko tak ma być, ale do rzeczy. Stworzyłem rodzinę dwuosobową, simowie w tej rodzinie byli parą. Starzenie się miałem włączone, dałem żeby okres od Młody dorosły do dorosły trwał 400 dni, Simowi brakuje 396 dni, a przy Simce jest napisane, że za 1 dzień zmieni już się w Dorosły. Trochę się bawiłem i zmieniałem np. na życie epickie, wyłączanie starzenia się, może to mieć na to wpływ? Chcę aby simka miała też 396 dni do zmiany statusu na dorosły, da się to zmienić?
|
Znika dom widać tylko simy robiące aktualną czynność
Hej!
Mam taki problem z Simsami: Wyjechałam simem do księgarni potem chcę wrócić do domu, a tam widać tylko trójkę jego dzieci bawiących się klockami. A zamiast całej parceli wraz z ogrodem jest tylko zielone pole...:| Aha a te dzieci bawiły się na piętrze i wiszą w powietrzu i trzymają w rękach klocki i układają je na niczym :(( Pomóżcie mi błagam, ponieważ to jest moja najlepsza rodzina B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:03. |