TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Scheiße 08.04.2011 17:46

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Na co moje dzieci, tzn. dzieci mojej simki wyrosną! :D

anulqa 08.04.2011 17:56

Hej, ale bez moda ta lalka nie będzie spełniać funkcji o której myślicie, hehe :P

To bd naprawdę szkoda, jak dorosły bd o niej po prostu zapominał :(

neville 08.04.2011 17:58

Ta lalka to jak na razie największa tajemnica Pokoleń :PP

Aperlaxive 08.04.2011 18:56

no mnie właśnie też interesuje bardzo

kaka123 08.04.2011 19:36

Jak łatwo wykryć na forum, kto jest zbokiem, a kto nie ;P Nie doczytałam o tej lalce. Mi się bardziej skojarzyła z taką laleczką w loczkach. Coś typu japońskiej loli.

Aperlaxive 09.04.2011 06:38

Słuchajcie wracając do tematu chyba dojdzie dużo ubrań i fryzur. A najlepsze, że te dla nastolatków [ubrania] to są super! I ach lampka z lawą moja ukochana zawsze o niej marzyłam. Podsumowując: mnie się bardzo dodatek podoba kupię na 100%

Ejak 09.04.2011 07:14

Lalka ? O_O Nie wiem co o tym sądzić, wolałem jakiegoś niewidzialnego stworka latającego po domu ;P Jeszcze ten romans z lalką, ciekawe jak będzie wyglądać, nastolatek, który będzie chodził z lalką typu barbie o_O

L1VE 09.04.2011 07:54

A mi się podoba, że simy będą mogły dawać sobie prezenty, kwiaty itd.

sebi27 09.04.2011 07:59

Już się nie mogę doczekać :D

Damian 09.04.2011 08:07

,,Gra The Sims 3: Pokolenia została dziś oficjalnie potwierdzona przez firmę Electronic Arts, poniżej zamieszczam zatem kilka pytań, które miałem okazję zadać Ryanowi Vaughan, jednemu z producentów niezwykle popularnej serii The Sims.

GamePlanet: Dlaczego to właśnie Pokolenia będą kolejnym dodatkiem do The Sims 3?

Ryan Vaughan: Po wydaniu The Sims 3 i pierwszych dodatków do tej gry zauważyliśmy, że gracze skupiają się tutaj głównie na rozwoju swych dorosłych (bądź młodych dorosłych) simów.

Tworząc The Sims 3: Pokolenia chcieliśmy wrócić do podstaw The Sims 3 i dać graczom możliwość głębszego, bogatszego i bardziej kompletnego przeżywania życia, dzięki nowym funkcjom i aktywnościom dla każdej grupy wiekowej występującej w grze.

GamePlanet: Wielu fanów The Sims 3 jest zaniepokojonych tym, że w grze nie będzie zbyt wielu nowości związanych z budową, urządzaniem domów itd. Nazwa Pokolenia sugeruje wprowadzenie do gry jedynie nowych interakcji związanych z rodziną. Czy uważasz, że nowy dodatek spełni oczekiwania i potrzeby każdego z simowych graczy?

Ryan Vaughan: Myślę, że nasi gracze będą bardzo pozytywnie zaskoczeni, nie tylko dzięki wielu nowym funkcjom i aktywnościom jakie wprowadzi dodatek, ale również dzięki całkiem nowym możliwościom zabawy, jaka będzie płynęła z rozgrywki w Pokolenia! Gracze będą mogli stworzyć niezapomnianą historię swej simowej rodziny. Pokolenia to dodatek, który sprawi, że każdy etap życia simów będzie na swój sposób wyjątkowy i interesujący.

Z przeróżnymi psikusami, pułapkami, wieczorami kawalerskimi (gdzie nigdy nie wiesz, kto się nagle zjawi podczas takiej imprezy), w Pokoleniach, oprócz nowych interakcji, dzieje się znacznie więcej!

GamePlanet: Jak dużo można stworzyć pokoleń w grze? Czy będą cechy specyficzne dla każdego pokolenia?

Ryan Vaughan: Gracze mogą stworzyć tyle pokoleń simowych rodzin, ile tylko zdołają! Dodaliśmy do gry również dwie nowe cechy: zadbany i zbuntowany. Choć nie są one specyficzne dla jakiegoś jednego etapu życia w grze, oferują simom różne korzyści na przestrzeni całego ich życia.

GamePlanet: Wielu fanów ma nadzieję na wprowadzenie do gry pór roku, zjawisk pogodowych oraz zwierząt. Czy któryś z tych tematów będzie występować w Pokoleniach? Jeśli nie, to dlaczego?

Ryan Vaughan: Dodatek The Sims 3: Pokolenia skupia się głównie na samych simach - kim są i jak w każdym etapie życia na siebie oddziałują. Np. bardzo chcieliśmy, by simowe dzieci żyły w swym własnym, wyimaginowanym świecie. Rzeczy, które dzieją się w ich umyśle, niekoniecznie współgrają ze światem zewnętrznym. Każdy etap życia pokazuje jak sim w tym danym etapie się czuje, co przeżywa, jakie ma pragnienia, obawy itd.

GamePlanet: Czy możesz opisać nowe rodzaje uroczystości, które wprowadzi dodatek? Jakie spełniają one funkcje? Czy będą jakieś sezonowe imprezy, jak np. Halloween?

Ryan Vaughan: Dodatek wprowadzi cztery nowe uroczystości: imprezę z okazji ukończenia szkoły, imprezę nastolatków, wieczór kawalerski/panieński oraz nowe ceremonie ślubne. Każda nowa impreza dodaje do gry mnóstwo nowych zabawnych interakcji. Nigdy nie wiadomo, co może się zdarzyć na imprezie nastolatków lub podczas wieczoru kawalerskiego!

GamePlanet: Możesz opowiedzieć nam coś o systemie wspomnień?

Ryan Vaughan: W The Sims 3: Pokolenia simowie mogą teraz śledzić w specjalnym albumie wspomnienia z najważniejszych momentów ze swego życia. Gracze po raz pierwszy mogą przesyłać i udostępniać wspomnienia swoich simów na Facebooku oraz w profilach na oficjalnej stronie TheSims3.com. Pierwszy pocałunek sima? Pierwsze bara-bara? Wszystko to może zostać przesłane i udostępnione w internecie wraz ze zdjęciami i opisem. Można nawet utworzyć własny system pamięci w grze i dzielić się nim z innymi!

GamePlanet: Co chciałbyś powiedzieć fanom, którzy twierdzą, że Pokolenia powinny być po prostu aktualizacją do podstawy The Sims 3, a nie samodzielnym rozszerzeniem?

Ryan Vaughan: Oprócz nowych psikusów, czy też pułapek przygotowywanych przez nastolatków, w The Sims 3: Pokolenia jest znacznie więcej całkiem nowych funkcji. Dzięki "wymyślonym" przyjaciołom, wieczorami kawalerskimi, romantycznymi reputacjami i wspomnieniami, nasi gracze będą zachwyceni tym, jak dużo nowych możliwości wprowadzają Pokolenia.

GamePlanet: Czy do gry dodane zostaną funkcje umożliwiające graczom tworzenie własnej zawartości? Jeśli tak, w jaki sposób będą wykorzystywane, jeśli nie, to dlaczego?

Ryan Vaughan: Jestem naprawdę podekscytowany nową kamerą wideo, która zostanie wprowadzona do The Sims 3: Pokolenia! Simowie mogą kręcić nie tylko filmy, ale również odtwarzać je w swoich telewizorach! Gracze mogą tworzyć mnóstwo filmów, dzięki czemu ich simowie mogą w każdej chwili przypomnieć sobie najciekawsze i najzabawniejsze momenty z każdego etapu swego życia. Nie możemy się doczekać, jak gracze zaczną tworzyć swoje własne filmy w grze!"
Źródło:http://twojesimy.blogspot.com

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:57.