TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

anie_1981 16.04.2011 08:46

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

@UP, no nie wiem, czy fakt, że w dwójce można było kąpać psy, automatycznie sprawia, że w trójce też będzie taka możliwość. Przecież w dwójce można było kąpać dzieci, w trójce takiej opcji nie ma. Boję się, że jednak potraktują zwierzęta po macoszemu. No a przynajmniej nie robię sobie nadziei na nie wiadomo co. Byle były te zwierzęta, a do niedociągnięć, trzeba się będzie przyzwyczaić, jak zwykle, od samego początku tej serii simsów.

kaka123 16.04.2011 10:04

W dwójce można było robić wiele rzeczy, których w trójce niestety nie można lub są niedopracowane. Np. apartamenty. ;/

Ejak 16.04.2011 17:38

Wracając do zwierzaków mogli by dać te same, albo i lepsze związki ze zwierzakami. Dla nie wtajemniczonych chodzi mi o to:

Osoby Dostępny pierwszy stopień Dostępny drugi stopień Dostępny trzeci stopień
Sim wobec kota Przyjaciel Najlepszy przyjaciel --
Sim wobec psa Przyjaciel Najlepszy przyjaciel Opiekun
Kot wobec Sima -- -- Mój
Kot wobec psa -- -- Mój
Pies wobec Sima -- Członek stada Opiekun
Pies wobec kota -- Członek stada --

grzro 17.04.2011 20:16

Cytat:

Napisał kaka123 (Post 1388952)
Już w sumie lepiej załatwić sobie kasę kodami albo ciężką pracą. W WP bardzo łatwo.

Ja w trójce gram cały czas bez kodów i tylko raz wpisałem kod i zbudowałem dom za kasę z kodów. Po skończonej budowie dalsza gra wydała mi się bez sensu i skasowałem :D a grałem kilka miesięcy :P i potem od nowa :D

kaka123 17.04.2011 20:40

@up Ja gram ciągle kodami i z tego powodu gra szybko mi się nudzi. Czekam na nowe dodatki i tylko z tego wyczekiwania będę miała zabawę, bo potem po paru dniach mi się znudzi. :/ Muszę się od takiej gry odzwyczaić. Coraz bardziej mi pogody brakuje. Póki Pokolenia nie wyjadą nie zagram nawet w TS i tak samo będzie przed Zwierzakami.

anie_1981 18.04.2011 10:20

Ja też gram na kodach, ale nie sądzę, że to z tego powodu gra mi się nudzi. Bardziej by mnie nudziło patrzenie jak Sim musi harować na chleb i godzinami ślęczeć nad książką, żeby się czegoś tam nauczyć. Po prostu jak już się dowiem, że ma wyjść coś nowego do Simsów to myślę tylko o tym. Ale przyznam, że wczoraj trochę w Simsy pograłam. Może dzisiaj tez pogram. Ja mam takie etapy, najpierw gram w jakąś grę 2 godziny dziennie, a potem jej nie włączam przez miesiąc. I tak w kółko.

Owl Finch 18.04.2011 13:54

Ja gram z modami. Nie cierpię simowego uczenia umiejętności, więc moje simy tego nie robią, rozwijam im co trzeba i po kłopocie. Więc mam nadzieję, że Nraas szybko po premierze zwierzaków doda opcje błyskawicznego rozwijania umiejętności u zwierząt.

kaka123 18.04.2011 15:08

@upup Ja też wczoraj jedynie grałam, ale skończyłam na niedokończonym domku. Jak gram, to najbardziej się budowaniem przejmuję i bardziej na tym się skupiam. Ciekawe, jakie zwierzęta będą miały umiejętności...

Owl Finch 18.04.2011 15:41

@up: pewnie będą to takie w stylu komend, jak "siad", "waruj" itp.

muffindance 18.04.2011 20:40

jakies sztuczki tez by sie przydaly, i cos w stylu zawodow jak w Historii ze Swiata Zwierzat ^^ :3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:45.