TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

ultraviolence 26.04.2011 17:48

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Simsowata (Post 1392682)
Mam pytanie
Gdzie znajdę motyw wojenny, albo kogo trzeba pytać żeby ci go dał ?

EDIT: Spoko juz znalazłam jakby ktos potrzebował to trzeba się zapytac szpiega albo rycerza

Można szukać też w kwaterach szpiega i koszarach, choć nie ma na to reguły. Często motywy przypisywane są losowo. W dokach udało mi się ostatnio znaleźć motyw Wszechwiedzącego.

ThePainfulLove 27.04.2011 09:19

Mam taki problem, mam misję i zadanie aby znaleźć muszlę i kompletnie nie mam pojęcia gdzie ona jest. Pomoże ktoś? ;)

Searle 27.04.2011 10:04

@up: muszlę można znaleźć w piasku na plaży - klikasz na piasek i po którejś próbie będzie odpowiednia opcja.

ThePainfulLove 27.04.2011 10:23

dziękuję bardzo ;) idę szukać ;)

karasss 27.04.2011 19:43

Co mam zrobić gdy mam polecenie "Oceń sytuację w wiosce" misja z Jagłódką

Searle 27.04.2011 19:52

karasss porozmawiaj z kilkoma wieśniakami (powinna być chyba na nich odpowiednia opcja).

karasss 27.04.2011 20:14

Dobra już wiem :p
musiałem iść do kramu i tam było "oceń sytutację w wiosce"

martyna6991 28.04.2011 16:53

Cytat:

Napisał Szertu (Post 1379542)
Czy jest jakimś limit dzieci na daną postać? Moja królowa ma już 2 i za żadne skarby nie może zajść w 3 ciążę, a próbowałem wiele razy z różnymi osobami. To samo było z medyczką ;/

Ja na początku też miałam taki problem, ale postanowiłam zrobić eksperyment. Powiem tak: w domu możesz mieć tylko dwoje dzieci. Czyli jak masz ślub z jakimś facetem to możesz mieć z nim dwoje dzieci. Jak weźmiesz rozwód to pojawia ci się taka tabela z kim mają mieszkać dzieci i wtedy obydwoje dzieci przenosisz do ojca. Z innym facetem po ślubie możesz mieć drugą dwójkę dzieci, dlatego że nikt już z tobą nie mieszka. Głupio tak, bo ja też chciałam mieć dużo dzieci, bo przecież jak i tak prowadzę jedną osobą to co mi zależy...

Dżiglipaff 28.04.2011 17:30

jak sie bierze rozwód? gram królową

Searle 28.04.2011 18:47

dżiglipaff, jeszcze nie rozwodziłam moich simów, ale domyślam się, że muszą mieć wrogie relacje między sobą i wtedy pojawi się odpowiednia opcja.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:15.