TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

stinkfist 13.11.2011 21:58

Odp: Pytania i odpowiedzi

no wlasnie napisalam, ze ma na 10 stopniu jezdziectwo, ma dwa dorosle konie :{

Searle 14.11.2011 08:01

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1473785)
Przed instalacją oczy były "simowe", lecz po instalacji, były takie inne, bardziej realistyczne. xd
Jak znajdę zdjęcia to pokaże... xd

Ja odniosłam takie wrażenie, ale z cerą simów. Jest jakaś taka bardziej realistyczna w CASie, ale niestety nie mogę się bardziej temu "przyjrzeć", bo mam błąd, że będąc w CASie gra mi się zacina i nikt nie może mi w tym pomóc.

anjanka 14.11.2011 08:53

u mnie też oczy sima są inne jak klikałam na ciemniejszy odcień brązu to były ciemne oczy a teraz jasne... i sama musze sobie ustalać jak ciemne mają być oczy a nie mam żadnego dodatku

Arkia 14.11.2011 11:44

Może już się tu pojawiły takie pytania, ale i tak zapytam.
Czy można sprzedawać/oddawać simom z miasta swoje dorosłe zwierzaki?
Czy można sprzedawać/oddawać simom z miasta swoje szczeniaki/kociaki?
I jeśli tak, to jak?

BlueDinosaur 14.11.2011 12:02

Cytat:

Napisał BlueDinosaur (Post 1473312)
Mam pytanie co do niezwykłych przedmiotów które mogą zostać odnalezione przez psa: otóż znalazłam i zrekonstruowałam Szkielet Mini-dinozaura, 2 części Diamentowego Psa i jedną Kamiennego Hydrantu, czy są jakieś inne przedmioty? Mile widziane screeny.

Znalazłam cały hydrant, ale nic więcej. Ponawiam.

anie_1981 14.11.2011 12:03

Cytat:

Napisał Arkia (Post 1473873)
Może już się tu pojawiły takie pytania, ale i tak zapytam.
Czy można sprzedawać/oddawać simom z miasta swoje dorosłe zwierzaki?
Czy można sprzedawać/oddawać simom z miasta swoje szczeniaki/kociaki?
I jeśli tak, to jak?

Typowej opcji w tym stylu nie ma (telefon\komputer\interakcje z Simami), ale idąc do edycji miasta, możesz kliknąć na rodzinę ze zwierzakami do oddania, i wybrać z okienka opcję "połącz z..." i wybrać jakąś rodzinę. Potem to już standardowo, ludzi\zwierzęta z jednego domu przerzucasz do innego. Nie ma z tego chyba żadnych dodatkowych pieniędzy, więc nie powinno być zmian w ilości simoleonów na kontach obu rodzin :P

BlueDinosaur 14.11.2011 12:27

Mam jeszcze jedno pytanie: czy da się robić zwierzęce bb poza parcelą domową? Bo gdy wybieram taką opcję u mojego psa i suki kogoś tam to tylko się przytulają i nic.

ginsei 14.11.2011 14:26

Chciałabym się odwołać do pytania, które znacznie wcześniej zostało zadane, a dotyczyło kocimiętki.
Myszka z kocimiętką znajduje się w pudełku z zabawkami dla zwierząt. Jednakże okazało się, że zabawek dla psów jest 3, a dla kotów 6, a w związku z tym, że w każdym pudełku są 3 zabawki dla psa i 3 dla kota, ta kocia część zabawek jest losowana i nie zawsze można trafić na taką z myszką z kocimiętką. Więc jak ktoś nie ma, to musi kolejne pudełko kupić ;)

enusiaq 14.11.2011 15:53

Cytat:

Napisał BlueDinosaur (Post 1473874)
Znalazłam cały hydrant, ale nic więcej. Ponawiam.

Ja znalazłam szkielet mini dinozaura, hydrant, diamentowego psa oraz "mój przyjaciel fred?"(bodajże) to ostatnie to szkielet ludzki.

BlueDinosaur 14.11.2011 16:47

Dzięki! Dziwne że nie ma tych rzeczy w Buydebugu, a szkielet ludzki w nim znalazłam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:32.