![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
no wlasnie napisalam, ze ma na 10 stopniu jezdziectwo, ma dwa dorosle konie :{
|
Cytat:
|
u mnie też oczy sima są inne jak klikałam na ciemniejszy odcień brązu to były ciemne oczy a teraz jasne... i sama musze sobie ustalać jak ciemne mają być oczy a nie mam żadnego dodatku
|
Może już się tu pojawiły takie pytania, ale i tak zapytam.
Czy można sprzedawać/oddawać simom z miasta swoje dorosłe zwierzaki? Czy można sprzedawać/oddawać simom z miasta swoje szczeniaki/kociaki? I jeśli tak, to jak? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam jeszcze jedno pytanie: czy da się robić zwierzęce bb poza parcelą domową? Bo gdy wybieram taką opcję u mojego psa i suki kogoś tam to tylko się przytulają i nic.
|
Chciałabym się odwołać do pytania, które znacznie wcześniej zostało zadane, a dotyczyło kocimiętki.
Myszka z kocimiętką znajduje się w pudełku z zabawkami dla zwierząt. Jednakże okazało się, że zabawek dla psów jest 3, a dla kotów 6, a w związku z tym, że w każdym pudełku są 3 zabawki dla psa i 3 dla kota, ta kocia część zabawek jest losowana i nie zawsze można trafić na taką z myszką z kocimiętką. Więc jak ktoś nie ma, to musi kolejne pudełko kupić ;) |
Cytat:
|
Dzięki! Dziwne że nie ma tych rzeczy w Buydebugu, a szkielet ludzki w nim znalazłam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:32. |