![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Znikania jeszcze nie miałam. Bugow mam niewiele , wywalanie i 12 miałam po Zg. Nzts mi się w ogóle nie znudziło jeszcze , ale chce Cpr.
|
Błędu zapisów nie miałem, a wywalanie zdarza mi się czasem, ale to wina Master Controllera bo wywala mnie za każdym razem, kiedy użyję jego opcji typu edycja w cas lub zmiana relacji miastowych simów. Więc tutaj akurat nic gra nie ma do rzeczy tylko mod u mnie, więc się nie liczy :P
|
No patrz, a ja mam tonę modów (w tym kilka NRaasów), nieoficjalnych dodatków i Store, a od wieków mi się gra nie wywaliła do pulpitu :) Tnie się za to, ale idzie przeżyć.
|
No to jest właśnie dziwne, że u mnie nigdy te mody nie powodowały czegoś takiego, dopiero zrobiło się to od zwierzaków. No i poważny błąd, który mam nadal i zauważyłem go ponownie to taki, że jak idę na kurs jakiejś umiejętności to nie zdobywam żadnego punktu...
|
|
OMG <3 Sunset Valley wygląda nieziemsko jesienią.
Wydaje mi się, że to będzie moja ulubiona pora roku. Dzisiaj EA zniosło embargo na newsy z pokazów, które odbywały się jakiś czas temu w różnych krajach, wiec napływ informacji się zwiększy ;3 |
Cytat:
Cytat:
Jestem nastawiona pozytywnie, czekam na więcej informacji :P |
Hmm, wydawało mi się, że w jednym z wcześniejszych newsów była mowa o tym, że sim może utopić się w oceanie :| Dziwne :|
|
Szkoda , że nie będzie poparzenia :c ja tak chciałam zrobić sobie różową pannę i ja spalić na słońcu
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:12. |