![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ja nigdy nie zwracałem szczególnej uwagi na drzewa, nie przysparza mi to większego problemu. Poczekajmy na 17 września i zobaczymy co nam znowu pokażą.
SimGoodie opublikował wywiad z producentką lecz ledwo co słychać przez ten tłum w tle. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nh5HZE-Ct8g |
Qwerty - Ja również właśnie mam taką nadzieję. Simowie wyglądają znacznie lepiej niż w simsach 3, ale trójkowe rośliny były po prostu świetne, więc po co je zmieniać?
If it ain't broken, don't fix it. |
:/
Czuję się jakbym ciągle czytała te same newsy. No i raczej tak jest... |
@Damian - no wiesz, każdy skupia się na czymś innym. Dla jednych ważna jest grywalność, dla innych wygląd drzew bo lubią budować domy na przykład ;)
@Caesum - tak, trójkowe rośliny były cudowne. Jak kiedyś wspominałem, jedna z niewielu rzeczy jaka się EA udała :3 @down - może i dobry, ale jeśli zbytnio to wyolbrzymią to będzie można białej gorączki dostać :/ |
Cytat:
To mi przypomniało czasy liceum i karne wypracowanie, które anglistka zadała moim kolegom. Miało być na temat "Ja i mój kaloryfer". Kaloryfer w sensie grzejnik, nie krata na brzuchu :D A swoją drogą, zanim zamieszkałam sama, w domu były regularne kłótnie o kubki. Moje kubki to świętość i dostawałam piany, jak ktoś się próbował do nich dobrać :P Tak więc przywiązanie do rzeczy martwych w simsach to całkiem dobry pomysł :P |
Witajcie, bardzo dawno mnie już tutaj nie było. Strasznie się cieszę na myśl o nowej generacji simsów, przeszukuję internet na temat wszelkich newsów, więc myślę, że teraz częściej będę tutaj zaglądać.
Powiem Wam, że jestem trochę zdziwiona tym, co tutaj zastałam, a mianowicie tym, że tyle tutaj negatywnych opinii / narzekań o czwórce. Pokazali dopiero co grę, która jest w fazie pracy alfa, do jej premiery jeszcze kilka miesięcy, jeszcze absolutnie wszystko się może zmienić, a tutaj wielu z Was płacze nad nią, jak emeryci czekający w kolejce do lekarza. Skąd to się bierze u takich młodych ludzi, pytam ja, kwoka przed trzydziestką? Cieszmy się, że idzie nowe, trzeba się rozwijać :) |
Cytat:
|
A żeby to tylko Polacy :P
- A do postaci nadnaturalnej wrócę. Myślę że EA się nie popisze, i będzie to albo duch, albo ufo. Na litość Boską, nie lepiej zrobić różową latającą lamę? :P |
Po prostu komentujemy zdjęcia, informacje... :P
|
Sporo typów ścian na jednym screenie jest :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:43. |