TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Słodki Pan Ciastek 25.02.2015 18:57

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849736)
Zgłaszam zażalenie, które jest jednocześnie skargą! :derp: co to ma być?>! Dlaczego temat ''prezent od konfy'' został tak brutalnie potraktowany i usunięty? Wiecie jak to wpłynęło na moją psychikę? Niestety - nie tylko na moją. Znam ludzi. LUDZI, LUDZI którzy także ucierpieli w tej sprawie. Mam tu namyśli mianowicie niestosowne zachowanie administracji, gdyż iż ponieważ temat taki jak ''nowy nick dla MPS'' lub inne bezsensowne (:please:) tematy zostały otwarte i potraktowane przez ADMINISTRACJĘ pokojowo. Liczyliśmy na akt łaski z Waszej strony, wyciągnęliśmy pomocną dłoń, chcieliśmy ustabilizować nasze relacje (KWA - admnistracja) a tu coś takiegOOOOOOOOOOOOO? :(( :(( :((

Liczę na choć jeden post z jakimikolwiek wyjaśnieniami!!!!!!!!!

O boże serio? Temat z prezentem od konfy był tak głupi i bezsensowny, że trudno było nie spodziewać się jego usunięcia. Brutalnie potraktowany byłby wtedy gdybyście dostali po warnie za niego, a administracja mogłaby to zrobić. (tak myślę)
Wpłynęło to na twoją, a raczej waszą psychikę bo jesteście zwyczajnie niedojrzali, czekacie na forum tylko po to, żeby złapać się jakiejś drobnostki i utworzyć kłótnie w czym jesteście nieporównywalnie dobrzy.
Tak zwany "akt pokoju" był zwyczajnym wybaczeniem. Więc nie warto się do niego odnosić, a to wy powinniście się po ostatniej akcji pilnować, nie administracja.
Co prawda inne tematy takie jak "nowy nick dla MPS" też powinny być usunięte. Forum powinno poddać się natychmiastowemu czyszczeniu, jeśli tak się dzieje przepraszam - nie zauważyłem, ale mogło być tak, że właśnie podczas czyszczenia tak bezsensowny temat został usunięty.

konformistyczny lodzik 25.02.2015 19:03

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1849739)
O boże serio? Temat z prezentem od konfy był tak głupi i bezsensowny, że trudno było nie spodziewać się jego usunięcia. Brutalnie potraktowany byłby wtedy gdybyście dostali po warnie za niego, a administracja mogłaby to zrobić. (tak myślę)

Nie decyduj za administrację. Po drugie jakim prawem wypowiadasz takie słowa?! To niestosowne, a administracja napisała w wiadomości PW, że temat jest okej i zostaje! (tak było jeszcze kiedyś :derp: )

Cytat:

Wpłynęło to na twoją, a raczej waszą psychikę bo jesteście zwyczajnie niedojrzali

oboże, mówi 12 latek xD który na dodatek nie rozumie całego zamieszania :)

Cytat:

czekacie na forum tylko po to, żeby złapać się jakiejś drobnostki i utworzyć kłótnie w czym jesteście nieporównywalnie dobrzy.

To tylko i wyłącznie Twoje zdanie! (:please:)

Cytat:

Tak zwany "akt pokoju" był zwyczajnym wybaczeniem.

co ty nie powiesz

Cytat:

Więc nie warto się do niego odnosić, a to wy powinniście się po ostatniej akcji pilnować, nie administracja.

to brzmi jak groźba.

Imo Twoja wypowiedź nie ma sensu, dziękuję.

La Tortura 25.02.2015 19:13

Cytat:

Forum powinno poddać się natychmiastowemu czyszczeniu, jeśli tak się dzieje przepraszam - nie zauważyłem, ale mogło być tak, że właśnie podczas czyszczenia tak bezsensowny temat został usunięty.
proszę Cie, od tego jest offtop... gdyby nie bylo takich tematów to rozmawailibyśmy ciągle o simsach i niczym innym. własnie od takich wątków to jest - od tego żeby robić tematy z ankietami dot. nicków, żeby gadać o dupie maryni i żeby tworzyć nabór do konfy :\ masz racje, niech na forum zapanuje porządek i zostaną tylko tematy z problemami.. a co tam, oczyscmy.

ps; ja tez jestem ciekawa czemu ten temat został usunięty. wielka szkoda :\

Lubie 25.02.2015 19:20

Temat byl bezsensowny, prawda. ALE DLATEGO BYL UMIESZCZONY W OFFTOPIE.

Cytat:

Co prawda inne tematy takie jak "nowy nick dla MPS" też powinny być usunięte.

Nasz temat zostal usuniety bo, jak kiedys pisalem, ktos ma do nas uprzedzenia. A tematy wlasne pokroju "Nowy nick dla MPS", ktore sa na tym samym poziomie co nasz nie zostaly nawet tkniete. Czyli mamy rozumiec, ze jestesmy jacyj gorsi? Tak to mozna odebrac. Nie wiem czy byl taki zamiar, ale tak to wyglada.

konformistyczny lodzik 25.02.2015 19:23

Tematy z offtopu nie powinny być usuwane! przynajmniej bezpodstawnie :lovers:

Słodki Pan Ciastek 25.02.2015 20:12

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849743)
Nie decyduj za administrację.

Mówię CO MOGLIBY i po głębszej zadumie stwierdzam, że powinni zrobić ;))

Cytat:

oboże, mówi 12 latek xD który na dodatek nie rozumie całego zamieszania :)

O boże mówi 14-latek, który nadal udaje kobietę nawet po tym jak 3/4 forum i administracja się o tym dowiedziała? :) A tak po za tym to ta wiadomość ma wyraźny sens so...

Cytat:

To tylko i wyłącznie Twoje zdanie! (:please:)

Przy okazji wasze i większości udzielających się osób?

Cytat:

co ty nie powiesz

Tak powiem bo jak widać p twoich wcześniejszych wiadomościach o tym nie wiedziałaś/eś/oś.

Cytat:

to brzmi jak groźba.

Tylko w twoim, a raczej waszym odczuciu :)

Cytat:

Imo Twoja wypowiedź nie ma sensu, dziękuję.

Miałaby gdybyś czytała dokładniej :)
A myślę, że podstawa usunięcia była dość prosta. Temat był jak wcześniej uznałem bezsensowny. Poważnie to tak jakbym założył temat o tym, że widziałem dzisiaj dżdżownicę -.- :) Po za tym z tego co pamiętam prezentem, który był powodem założenia tematu miało być wasze odejście na które niektóre cząstki forum może czekało, a wy tak BRUTAlNIE im to odebraliście :)

Rainbow 25.02.2015 20:30

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849736)
Dlaczego temat ''prezent od konfy'' został tak brutalnie potraktowany i usunięty?

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849748)
Tematy z offtopu nie powinny być usuwane! przynajmniej bezpodstawnie :lovers:

JA usunęłam, i wcale nie bezpodstawnie!:
http://i.imgur.com/XHoU1bH.jpg

ogólnie to my też trochę śmiechliśmy, jednakże temat był dość ee... kontrowersyjny. a skoro już pośmiechaliśmy, było wesoło, a nawet zaczynały się zawiązywać wycieczki osobiste to stwierdziliśmy, że z tego powodu nie ma chyba za bardzo sensu trzymać takiego tematu, nieprawdaż? ;) moglibyśmy ewentualnie przywrócić, ale jako zamknięty, żeby był dla potomnych [coś jak TEN, chociaż jego chyba nic nie przebije...] :P

konformistyczny lodzik 26.02.2015 09:11

Dooobra, bo ja niezbyt rozumiem co sie stalo i jakim cudem znowu jestem oskarzona o podszywanie się pof kogoś innego. Wiecie - za pierwszym razem te oskarzenia byly okej, mozna bylo sie posmiac, ale teraz? Nie wiem co zrobilam zle i co ktoś ma do mnie problem, ale ta zmiana tozsamosci i t oskarzenia robia sie wrecz zenujace.
Na GG dalej utrzymujemy kontakt z Altkiem, ale to tylko tyle co wiaze mnie z jego osoba.
Czekam na jakiekolwiek wyjasnienia, dowody IP czy cos. Choć IP niezbyt są trafne, bo duzo osob ma zmienne IP i polowa forum musialaby miec bana.
Ktoś mi tylko wyjaśni jeszcze rzecz? Dlaczeglo zawsze to mi zarzucaja zmiane płci? Pomalu robię sie obuzona. Jestem na FTS od 2012 i teraz takie coś? Założyłam konto jakiś miesiac po Altku - na jaka cholere musialabym się dws lata pod niego podszywac?

Liv 26.02.2015 15:46

Dziewczyny-adminki, ja Was naprawdę proszę, ZDECYDUJCIE I OGARNIJCIE SIĘ! Żeby dwa razy banować permanetnie tego samego usera za DOKŁADNIE to samo przewinienie?! (macie kilka różnych admincp są czy co?) A może ktoś w końcu wyłoży kawę na ławę w trosce o dobro i ku przestrodze reszty zarejestrowanych?

Björk 26.02.2015 16:17

Cytat:

Napisał Liv (Post 1849835)
Dziewczyny-adminki, ja Was naprawdę proszę, ZDECYDUJCIE I OGARNIJCIE SIĘ! Żeby dwa razy banować permanetnie tego samego usera za DOKŁADNIE to samo przewinienie?! (macie kilka różnych admincp są czy co?) A może ktoś w końcu wyłoży kawę na ławę w trosce o dobro i ku przestrodze reszty zarejestrowanych?

Ja Ci tylko mogę napisać, że sama się zdziwiłam, że Lodzik został odbanowany i obstawiam, że to było przeoczenie.
Za multikonta jest stały.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12.