![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Cytat:
Wpłynęło to na twoją, a raczej waszą psychikę bo jesteście zwyczajnie niedojrzali, czekacie na forum tylko po to, żeby złapać się jakiejś drobnostki i utworzyć kłótnie w czym jesteście nieporównywalnie dobrzy. Tak zwany "akt pokoju" był zwyczajnym wybaczeniem. Więc nie warto się do niego odnosić, a to wy powinniście się po ostatniej akcji pilnować, nie administracja. Co prawda inne tematy takie jak "nowy nick dla MPS" też powinny być usunięte. Forum powinno poddać się natychmiastowemu czyszczeniu, jeśli tak się dzieje przepraszam - nie zauważyłem, ale mogło być tak, że właśnie podczas czyszczenia tak bezsensowny temat został usunięty. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Imo Twoja wypowiedź nie ma sensu, dziękuję. |
Cytat:
ps; ja tez jestem ciekawa czemu ten temat został usunięty. wielka szkoda :\ |
Temat byl bezsensowny, prawda. ALE DLATEGO BYL UMIESZCZONY W OFFTOPIE.
Cytat:
|
Tematy z offtopu nie powinny być usuwane! przynajmniej bezpodstawnie :lovers:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przy okazji wasze i większości udzielających się osób? Cytat:
Cytat:
Cytat:
A myślę, że podstawa usunięcia była dość prosta. Temat był jak wcześniej uznałem bezsensowny. Poważnie to tak jakbym założył temat o tym, że widziałem dzisiaj dżdżownicę -.- :) Po za tym z tego co pamiętam prezentem, który był powodem założenia tematu miało być wasze odejście na które niektóre cząstki forum może czekało, a wy tak BRUTAlNIE im to odebraliście :) |
Cytat:
Cytat:
http://i.imgur.com/XHoU1bH.jpg ogólnie to my też trochę śmiechliśmy, jednakże temat był dość ee... kontrowersyjny. a skoro już pośmiechaliśmy, było wesoło, a nawet zaczynały się zawiązywać wycieczki osobiste to stwierdziliśmy, że z tego powodu nie ma chyba za bardzo sensu trzymać takiego tematu, nieprawdaż? ;) moglibyśmy ewentualnie przywrócić, ale jako zamknięty, żeby był dla potomnych [coś jak TEN, chociaż jego chyba nic nie przebije...] :P |
Dooobra, bo ja niezbyt rozumiem co sie stalo i jakim cudem znowu jestem oskarzona o podszywanie się pof kogoś innego. Wiecie - za pierwszym razem te oskarzenia byly okej, mozna bylo sie posmiac, ale teraz? Nie wiem co zrobilam zle i co ktoś ma do mnie problem, ale ta zmiana tozsamosci i t oskarzenia robia sie wrecz zenujace.
Na GG dalej utrzymujemy kontakt z Altkiem, ale to tylko tyle co wiaze mnie z jego osoba. Czekam na jakiekolwiek wyjasnienia, dowody IP czy cos. Choć IP niezbyt są trafne, bo duzo osob ma zmienne IP i polowa forum musialaby miec bana. Ktoś mi tylko wyjaśni jeszcze rzecz? Dlaczeglo zawsze to mi zarzucaja zmiane płci? Pomalu robię sie obuzona. Jestem na FTS od 2012 i teraz takie coś? Założyłam konto jakiś miesiac po Altku - na jaka cholere musialabym się dws lata pod niego podszywac? |
Dziewczyny-adminki, ja Was naprawdę proszę, ZDECYDUJCIE I OGARNIJCIE SIĘ! Żeby dwa razy banować permanetnie tego samego usera za DOKŁADNIE to samo przewinienie?! (macie kilka różnych admincp są czy co?) A może ktoś w końcu wyłoży kawę na ławę w trosce o dobro i ku przestrodze reszty zarejestrowanych?
|
Cytat:
Za multikonta jest stały. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12. |