![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Imo Twoja wypowiedź nie ma sensu, dziękuję. |
Cytat:
ps; ja tez jestem ciekawa czemu ten temat został usunięty. wielka szkoda :\ |
Temat byl bezsensowny, prawda. ALE DLATEGO BYL UMIESZCZONY W OFFTOPIE.
Cytat:
|
Tematy z offtopu nie powinny być usuwane! przynajmniej bezpodstawnie :lovers:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przy okazji wasze i większości udzielających się osób? Cytat:
Cytat:
Cytat:
A myślę, że podstawa usunięcia była dość prosta. Temat był jak wcześniej uznałem bezsensowny. Poważnie to tak jakbym założył temat o tym, że widziałem dzisiaj dżdżownicę -.- :) Po za tym z tego co pamiętam prezentem, który był powodem założenia tematu miało być wasze odejście na które niektóre cząstki forum może czekało, a wy tak BRUTAlNIE im to odebraliście :) |
Cytat:
Cytat:
http://i.imgur.com/XHoU1bH.jpg ogólnie to my też trochę śmiechliśmy, jednakże temat był dość ee... kontrowersyjny. a skoro już pośmiechaliśmy, było wesoło, a nawet zaczynały się zawiązywać wycieczki osobiste to stwierdziliśmy, że z tego powodu nie ma chyba za bardzo sensu trzymać takiego tematu, nieprawdaż? ;) moglibyśmy ewentualnie przywrócić, ale jako zamknięty, żeby był dla potomnych [coś jak TEN, chociaż jego chyba nic nie przebije...] :P |
Dooobra, bo ja niezbyt rozumiem co sie stalo i jakim cudem znowu jestem oskarzona o podszywanie się pof kogoś innego. Wiecie - za pierwszym razem te oskarzenia byly okej, mozna bylo sie posmiac, ale teraz? Nie wiem co zrobilam zle i co ktoś ma do mnie problem, ale ta zmiana tozsamosci i t oskarzenia robia sie wrecz zenujace.
Na GG dalej utrzymujemy kontakt z Altkiem, ale to tylko tyle co wiaze mnie z jego osoba. Czekam na jakiekolwiek wyjasnienia, dowody IP czy cos. Choć IP niezbyt są trafne, bo duzo osob ma zmienne IP i polowa forum musialaby miec bana. Ktoś mi tylko wyjaśni jeszcze rzecz? Dlaczeglo zawsze to mi zarzucaja zmiane płci? Pomalu robię sie obuzona. Jestem na FTS od 2012 i teraz takie coś? Założyłam konto jakiś miesiac po Altku - na jaka cholere musialabym się dws lata pod niego podszywac? |
Dziewczyny-adminki, ja Was naprawdę proszę, ZDECYDUJCIE I OGARNIJCIE SIĘ! Żeby dwa razy banować permanetnie tego samego usera za DOKŁADNIE to samo przewinienie?! (macie kilka różnych admincp są czy co?) A może ktoś w końcu wyłoży kawę na ławę w trosce o dobro i ku przestrodze reszty zarejestrowanych?
|
Cytat:
Za multikonta jest stały. |
Cytat:
jakie multikonta #oboże Bjork, pragnę Ci tylko napisać, że wszystkie rozmowy z administracją odbywały się bez Twojej obecności, co teraz skutkuje Twoim zdziwieniem. Proszę, zapytaj koleżanek, które rozmawiały z nami na GG o co tak naprawdę było całe zamieszanie :) Sprawa rozstrzygnęła się potajemnie w konferencji z ludźmi z kółeczka i administracją. A z tego co widzę to właśnie Ty dałaś tego bana. Ban był za rzekome przekręty w konkursach, a nie jakieś multikonta, dlatego proszę Cię, daruj sobie swoje wywody, a takie oskarżenia odłóż na bok. |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:37. |