TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

anie_1981 15.10.2011 08:24

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja muszę już być totalną simsomaniaczką, bo przez cały filmik myślałam tylko o tym, kiedy pozwoli głodnemu Simowi się najeść?! On już był na skraju śmierci głodowej, a ten go do łazienki wysyłał... :D

TheSimka3 15.10.2011 08:26

O kurde jeszcze tylko 6 dni :D.
Jakoś zleci :D.

anie_1981 15.10.2011 08:36

Zleci, ale teraz będzie coraz gorzej :P A ja pewnie dostanę grę w swoje łapki po niedzieli, bo premiera Simsów jest jak zwykle w piątek. Możliwe jednak, że facet z Allegro wyśle grę w dniu premiery światowej, to by było 19, nie 21. Jest więc szansa, że jak tak wyśle, to do piątku mi paczka dojdzie. Mam tylko nadzieję, że na własnym komputerze, sierść koni i oczy źrebaków nie będą aż tak rażące.

Ejak 15.10.2011 09:00

Też tak uważam, ze względu, że nie dosyć, że na ten dodatek najbardziej czekam, to dodatkowo, można by rzec, że jest to przeze mnie najdłużej oczekiwana gra.

BlueDinosaur 15.10.2011 09:33

Ja niestety muszę czekać do następnego wtorku :((:((
Jeszcze tylko tydzień i zrobię sobie mój wymarzony dworek szlachecki!

anie_1981 15.10.2011 10:17

Mi się podobało to, co koleś z EA powiedział na jednym z ostatnich filmików. Możemy podejść do kwestii koni w grze na dwa sposoby, albo mamy sobie konika na podwórku i po prostu on sobie chodzi, pasie się itd, czasami się na nim przejedziemy itd. Albo możemy zbudować Simowi całe życie wokół tego konia, szkolić oboje (konia i jeźdźca), jeździć na zawody, rozmnażać itd. Ja sama nie wiem czy chce mi się bawić w zawody, raczej nie. Ale na pewno chcę szkolić Simów i konie, dużo na konikach jeździć i kazać im skakać przez przeszkody....

Zauważyliście, na filmikach, że są takie jakby czerwone kółka na wysokich tyczkach? Oni to stawiają na placach z przeszkodami... Do czego to może służyć?

Maszka 15.10.2011 10:30

Filmik nawet fajny. Też zauwżylam, ze sim był głodny. A oni go zmuszali do pójścia do łazienki :P
Anie, co do tych koni to ja chyba zrobię, aby sim trochę tam umiał jeździć i żeby konie się rozmnażały. Sam koń nie będzie ciągle uczestniczył tylko w zawodach, ale najczęściej będzie obok domu, na łące. Simowi całe życie wokół tego konia kręcić się nie będzxie, bo będzie miał jeszcze kota, psa i małe zwierzątka.

-anisia- 15.10.2011 11:05

Mi sie nie bardzo chcialo filmik ogladac do konca.
Juz nie moge sie premiery doczekac, co raz mniej dni, tym wiecej rodzinke zanudzam mowieniem o simsach :)

anjanka 15.10.2011 11:13

a ja raczej nie bede z konia korzystać , lubie konie osobiście kiedyś jeździłam na nich ale w grze może tylko jeden bedzie na łące albo wogóle go nie bedzie , wole psy i koty :)

Maszka 15.10.2011 11:15

Moja rodzina już nie chce słuchać o simsach... Więc gadam w szkole :D I od AP oczekuje fajnego, duzego domka. Takiego dla dużej i bogatej rodzince.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:30.