TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Searle 15.10.2011 11:24

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ten burunduk w kołowrotku jest super. Dobrze, że będzie różnorodność małych zwierzątek do wyboru, bo w dwójce to nie było w czym wybierać.

distractme 15.10.2011 12:14

ja tam nie wiem co bedzie u mnie na parceli napewno konie koty i psy i zwierzatka ale czy bede skkala? pewnie na poczatku tak zeby wszystko zobaczyc co i jak a potem to pewnie bede normalnie grala :P z zawodami dobry pomysl ale ja chyba nie bd miala na nie czasu bo moi simowie pracuja :P

Kalia 15.10.2011 12:37

Maszka mam podobnie każdy w domu już zna datę premiery gry:D
A tak wogóle obawiam się że w nowym mieście nie będe długo grać ponieważ nowoczesność raczej tam nie pasuje już wyobrażam sobie wieżowiec z klubem obok stadniny:)

Spectrum 15.10.2011 12:45

Ja w pierwszej rodzince będę miał chyba 2 konie,bo trzy to chyba za dużo, jednego kota i dwa psy i opiekować się tymi zwierzętami będzie młode małżeństwo, simka będzie jeździła konno i trenowała skoki i tak będzie zarabiała, a sim będzie normalnie pracował ;)
To taki mały plan. Lubię sobię mniej więcej zaplanować jak będę grał :)

distractme 15.10.2011 12:45

hehe no to by calkiem ciekawie wygladalo taki wiezowiec przy stajdninie :P

distractme 15.10.2011 12:46

ja tam nie lubie za bardzo nic planowac, co bedzie to bedzie :P

Kalia 15.10.2011 13:09

Cytat:

Napisał anka91 (Post 1459415)
hehe no to by calkiem ciekawie wygladalo taki wiezowiec przy stajdninie :P

No to wyobraź sobie wieżowiec w nowym mieście albo faceta lub kobiete
ubranego/ną w te wiejskie ubrania na imprezie w Bridgeport:D
Ja tam zawsze planuje co będe robić chociaż dobrze wiem że zrobię inaczej:D
PS.Anka 91 używaj opcji edytuj

Spectrum 15.10.2011 13:13

Zastanawiam się czy jeśli masz np 5 zwierzaków w rodzince (limit do 6) To kiedy np kotka zajdzie w ciąze to urodzi tylko jednego kociaka, czy urodzi kilka, a kiedy dorosną to będzie trzeba oddać, aby liczba zwierzaków mieściła się w limicie :)

Maszka 15.10.2011 13:26

Einarr urodzi tylko jednego.
Ja sobie już stworzyłam rodzinkę. Potem mam pewny plan przeprowadzę ja jakoś do AP. A rodzina składa się z dwóch simek i córki (adoptowanej). Pierwsz simka to Marysia, a druga Magda oraz czarnoskóra nastolatka Dusia.

nmin 15.10.2011 14:06

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1459435)
Zastanawiam się czy jeśli masz np 5 zwierzaków w rodzince (limit do 6) To kiedy np kotka zajdzie w ciąze to urodzi tylko jednego kociaka, czy urodzi kilka, a kiedy dorosną to będzie trzeba oddać, aby liczba zwierzaków mieściła się w limicie :)

Dorośnięcie nie ma nic do rzeczy, wydaje mi się, że maluchy też będą sterowalne, czyli będą na panelu od urodzenia...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:28.