TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

anie_1981 15.10.2011 15:31

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

DamianPL, wyłączać cały postęp historii, przez zwierzęta..? Mowy nie ma. Od czego są mody? Po prostu odczekam z graniem swoimi zapisami gry, aż do czasu napisania nowej wersji NRaas Story Progression... :) Na szczęście istnieją mody. Gdyby nie one, mnóstwo opcji gry doprowadzałoby mnie do szewskiej pasji. Wampiry, wspomnienia i wiele innych... Brrr....

-anisia- 15.10.2011 15:33

Jezeli sie wezmie kodem psa od kogos (chodzi mi o szczeniaka), to da sie mu gdzies zmienic imie i nazwisko ?

Maszka 15.10.2011 15:53

Ejak! Co to jest za samochód?! Nigdy takiego jeszcze nie widziałam na screenach!
Searle no to o 6zł taniej niż w empiku xD

TheSimka3 15.10.2011 15:59

Ja stworzę rodzinkę w AP. Mam już ułożone wszystkie plany. Nawet buduje już rózne miejsca na przyjazd zwierząt do miasta :D. Na pewno będę miała konie ponieważ to moje ulubione zwierzę. I jeszcze jakiegoś milusiego pieska który będzię spał w domu przed kominkiem :D. Będzię jakieś małe zwierzątko... Ale nie będzie kotów

Narutoman 15.10.2011 16:05

Założę się że te samochód jest za punkty szczęścia życiowego tak jak Mobil Motywacji z Pokoleń

-anisia- 15.10.2011 16:06

U mnie tez jak na razie nie bedzie kotow, bo za nimi nie przepadam. Na pocztek bede miala simke, setera angielskiego i jakies male zwierzatko.

nmin 15.10.2011 16:57

Może to samochód do przewozu koni, nie wiem tylko, gdzie i po co miałby je wieźć ;)

anie_1981 15.10.2011 16:58

A ja na początku będę miała moje dwa konie araby, jedną chihuahuę i skundlonego dobermana, Ciapka.... Pokazywałam je już. Co do zebr, to jest to fajny gadżet, ale na początek wolę normalnie wyglądające konie, a nie jakieś przeróbki konia w zebrę.

Spectrum 15.10.2011 17:01

Też mi się wydaje, że ten pojazd jest do przewożenia koni. Fajnie, że takie coś dodali.
Szkoda, że nie można ze zwierzakami jeździć na wakacje, fajnie by się zwiedzało Francję poruszając się na koniu ;)

BlackBerry 15.10.2011 17:02

Wy już macie wszystko ładnie przygotowane, a ja właśnie nie! Ja wole najpierw dostać dodatek w ręce a później sobie planować :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:17.