![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Wow ! Ja niestety dopiero w sobotę pojadę po zwierzaki :/, wiecie może, czy edycja limitowana jest wykładana w empiku? na półkach?
|
edycję limitowaną można tylko zamówić na stronie empiku
Na chomikuj już można ściągnąć ; ))) |
jasanka, po pierwsze, nie popieramy tutaj piractwa, a po drugie, żeby było na chomikuj, to musi być najpierw na torrentach, a na torrentach nie ma. Koniec tematu, bo nas zbanują.
Ja właśnie usunęłam z mojego konta Youtube, wszystkie filmiki o uruchamianiu ukrytych opcji Dema. No wiecie, żeby grać zwierzakami w mini-świecie. Ludzie się ciągle pytali o to jak się instaluje mody, a wystarczy wejść na dowolne forum o Simsach... :P |
Mogłaś po prostu ich ignorować :|
Ja nie mogęęę zwierzaki dostane dopiero za jakieś 2 tygodnie :(( |
Wiem, ale mnie to denerwuje. Ja rozumiem, jeśli jest ciężki temat i trudno znaleźć do niego wytłumaczenie. Ale na każdym forum o Simsach jest przynajmniej jeden temat o instalacji dodatków package. A tutaj mi się jedna klientka pyta jakim programem ma potraktować plik z modem... no ręce opadają... A z resztą, to już niedługo będę kręciła filmy z prawdziwego dodatku, tylko czekam na listonosza :P A listonosza spodziewam się w piątek lub w poniedziałek.
|
Ja chyba dostanę albo w sobotę, albo w piątek. Zależy kiedy będą w Empiku.
|
ej, zaraz zaraz.
Był ktoś w empiku jakoś dziś lub wczoraj? widział ktoś już na półkach? albo ktokolwiek gdzieś widział? Bo mój tata się niecierpliwi po prostu kiedy będzie mógł kupić synkowi prezent na urodziny :D |
Ja byłam dziś, ale widziałam tylko reklamę, ze będą 21.10 i nic więcej :( Taki kotek szary na zielonym tle i napis "The Sims 3 Zwierzaki" i data premiery.
|
ok, dzięki. Takie coś i ja widziałem :D
Ktoś jeszcze? :D U mnie w empie, Pokolenia były jakieś 4 dni przed premierą |
@upupup: bluszczyk, pozwól prosze, że wypożyczę Twoje tatę na 6 lutego lutego, ok? :)
No i co do simsów: cały czas się waham, czy kupić od razu, czy poczekać, aż narobicie mi smaka i znowu będę 100 lat do tyłu :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:05. |