![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja w sumie nie czekam na skunksa, wystarczy mi ten wredny szop który już mi przewraca śmietniki w demie... cholernik z niego xd
|
A ja bym chciał żeby piesek w parku podszedł do skunksika i......... żeby potem trzeba było robić z tego psiaka zupę pomidorową w wannie! :D:D
Ja jestem ciekaw zachowania jeleni z otoczeniem simów, a nie z nimi samymi :) |
Można jelenia pogłaskać, ale przygarnąć się nie da. W sumie to mi nie zależy na tym, by mieć jelenia jako zwierzątko domowe. Chciałabym jednak, by zamknięte w ogrodzeniach dzikie zwierzęta nie mogły stamtąd uciec. W demie mogą bystrzaki jedne :P
|
Ale mi chodzi o ich interakcję typu szop ze śmietnikiem :)
|
No szkoda, że mogą sobie znikać jak je zamknę -.-, ale cóż ;p Szkoda, że nie będą się rozmnażały (jelenie) :< i takie małe jelonki by łaziły xDD
|
Jessica z tego co pisała Annie one nie znikają tylko idąc z duchem czasu się teleportują i pokazując język podskakują poza ogrodzeniem :D
|
Ten, kto je nauczył teleportingu, powinien dostać w nos! :D
|
W sumie nie wiem czy czekać, aż gra będzie wcześniej na półkach, czy zamówić edycje limitowaną i poczekać trochę dłużej http://forum.thesims.pl/images/smilies/confused.gif
|
Ja się tak zastanawiałam, bo premiera jest 21, a ja jadę do Wrocławia do Empiku dopiero 22. Czy możliwe jest, żeby wykupili wszystkie egzemplarze?
|
byłam dzisiaj w Bydgoszczy w SAturnie i w empiku na razie simsów nie ma ale jutro mają dostawy i facia mówiła że jutro mogą już być :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:18. |