![]() |
Ja mam ok. 10 rodzin w każdym otoczeniu.Są to głównie rodziny Maxisa, bo
sama nie lubię tworzyć. |
u mnie mieszka 21 nie licząc tych niezakwaterowanych, których jest 5 lub 6 (nie jestem pewna)
|
Ja gram tylko swoją rodziną i ona rozeszła się na 20!Boje sie bo niedługo może zaabraknąc mniejsca w miłowie!
|
Odp: Ile rodzin?
Pozwólcie, że odświeżę temat (po 2 latach, ale to szczegół :O).
Ja pokasowałam wszystkie maxisowe okolice i mam tylko swoją jedną o nazwie Hokkaido. Na początku była tam 1 rodzina, ale tak się trochę rozrosła, że są teraz 3 rodziny (w osobnych domkach) o tym samym nazwisku Lithimente. Czyli te 3 rodziny dodać jeszcze 1 do testowania hacków + 1 spokrewnioną z Lithimente + 1 mojej koleżanki + 2 inne to wyjdzie 8 rodzin, ale mogłam jeszcze jakąś pominąć, no to będzie coś około 10 :) |
hmm...
w swoim wlasnym miescie, co Ustroń sie zowie ;) mam chyba 3 rodziny :) tzn mam wiecej, ale ktos z kims sie ozenil, ktos za kogos wyszedl i wiekszosc rodzin sie spokrewnila ;) najczesciej gram rodzina G******k (moje nazwisko). Zawsze robie tak: - Robie rodzine G******k w squadzie: Gosia (moja Mama :D), ja, moje dwie przyjaciółki, (niech się zwą C. oraz A.) które są zaznaczone jako moje siostry. Gosia - dorosła, ja i dwie "siostrzyczki" - nastolatki; - wprowadzam specjalnego Sima (zwie się Adam :D) i zapoznaję go z Gosią (vel Mamusią :P); - wprowadzam trzech nastolatków - Piotrka, Syriusza i Adriana. Z biegiem czasu stają się naszymi (moją, A. oraz C.) sympatiami. Moją sympatią jest ten pierwszy ;P Syriusz jest chłopakiem C., a Adrian chodzi z A. ;) - ślub Gosi i Adama, oczywiście wszyscy zachwyceni itd.; - rodzi się mała Laura (zawsze się staram, żeby miała karnację po "tatusiu", bo moja mama jest blada, a chcę, żeby Laura była opalona. Reszta po mamusi - Ja i te dwie przyjaciółko-siostry dorastamy, za ten czas Laura staje się nastolatką :) - Wspomnieni wyżej nastolatkowie - Piotrek itd. też dorastają i żenią się z dawnymi sympatiami, czyli mną, A. i C. :) - Dalej prowadzę życiem swoim i Piotrka - dzieci, praca itd. ;) Piotrek ZAWSZE ma nazwisko po mnie, a nie ja po nim ;) - potem dzieci (Małgosia, Lidka i Grzesiek) dorastają, pobierają się z innymi simami i się wyprowadzają :) Jak widać, jeśli wprowadzam jakieś rodziny, to są one mi potrzebne w rozwijaniu tej głównej ;) Oczywiście żaden taki Adam nie istnieje w rzeczywistości, moja Mama ma męża B. (mojego Tatę :P) i nie mam sióstr A. i C., tylko starszych braci - Gabriela i Sebastiana :P Laurę też mam, ale jest młodsza ode mnie :) więc w życiu jest trochę inaczej niż w Simsach (i całe szczęście) :P __________________________ a jak mialam stary Ustroń (inne miasto) to mialam sporo rodzinek ;) oczywiscie najczesciej gralam taka "glowna" rodzina. :wub: |
W moim własnym mieście mieszka 6rodzin. 5małżeństw(mam co do nich plany:P ) i jedna simka z 5kotami i jednym psem;)
|
No ja niestety przedwczoraj usunąłem i zainstalowałem Simy jeszcze raz, bo za wolno chodziły, teraz mam tylko Zwierzaki i 4PR (ale to tak na marginesie).
Ale zrobię (jak zawsze) swoją okolicę, w której zacznę od jakiegoś Centrum Handlowego i Parku (lub ściągnę), a potem zapewne zrobię jakieś 5 rodzin. W jakiejś będzie kobieta z psem, w innej z kotem a w innej z kotem i psem. Kolejna to będzie jakiś kawaler, szukający romansów :P Na pewno też będą większe rodziny :D Zacznę od małżeństwa i psa... potem już samo pójdzie... :) |
Ja w swoim mieście mam 9 rodzin :)
Ale ciągle robie nowe i wszyskimy po trochu gram :P Oto nazwiska tych rodzin: Miss. Trojan. Chen. Bloddy. Żonne. Chen (to nie pomyłka). Na studiach: (To te nazwy ze studiów) Elegant. Wybuchowe. |
Ja ma w sumie 2 duze rody które "nieco" się rozrosły i rozbiły na inne domy. Nie byłabym w stanie ich powymieniać do ich nie pamiętam :). Ale te główne rody nazywały się Alvir Mondezo i Goldplate. Mam jeszczę rodzinę na której sprawdzam działanie Insimenatora (nazywa się Inse), rodzinę w której są same wampiry - a raczej były bo jedna z nastolatek urodziła dwie córeczki i to jest rodzina More, rodzinę mojej kuzynki - Rose, rodzinę mojej siostry - Pysia (:)) i rodzinę którą stworzyła moja kuzynka jak się nudziła nie pamiętam jak się nazywają. Gram Dziwnowem.
|
Ja teraz po zainstalowaniu na nowo simsów mam w Weronie - 0 rodzin, Dziwnowie - także 0 , Kwitnacych Wzgórzach- 1 (clean) , a w Miłowie 2- jedną zrobił mój kuzyn i dał taki wielki dom (clean ;P) i taki brzydki, że nie dało się grać, bo się zacinało xD 2 to moja rodzinka- Acrita (Natasha i Miguel) :P
(może dam ich domek na forum..nie jest może najpiekniejszy.. no,ale jak dla mnie fajny :P ) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:13. |