![]() |
o qrcze... dzięki za uprzedzenie... dobrze, że u mnie na nikogo nie spadło (chociaż może byłoby fajnie?)
a robactwo? muchy? pierwsze słysze |
Cytat:
|
Utopienie
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
satelita spada na oglądającego obłoki/ gwiazdy sima. |
Zaraz spróbuję to zrobić ;)
Jak się uda, to od razu dam screeny :) Edit: Obstawiłam cały pokój w talerzech (dosłownie cały!), czekałam ze 4 dni aż wszystko porządnie 'zgnije'. Wszedł tam mój Sim. I nic. Normalnie wszystko było :/ |
krwiożercze muchy.... dobre... nie wierze wam
jak sim patrzy w chmury/gwiazdy to wtedy (raz kazałem w nocy w gwiazdy patrzeć, nagle się przerzuciło na innego sima, nie dało się go zaznaczyć, zastanawiałem się (o co tu chodzi) a tu zaraz BUM!!! i latające kawałki ziemi, satelita leży, przychodzi Pan Mroczny, na szczęście udało mi się sima uratować(ale fajnie się wyczołgał spod tego satelity)) a kiedy asteroidy będą spadać na domy simów??:-P a może statki kosmiczne?? o właśnie wyślijcie screena albo najlepiej nakręćcie filmik jak muchy sima zżerają to uwierzę p.s. a wiecie co fajnego było po spadnięciu sateity? można było jego sprzedać za 1999$:) |
Spadający satelita. Nie przydażyło mi się to jeszcze (mimo że wciąż celowo kuszę los) ale wyobrażam sobie jak to wygląda.
Sim-naleśnik. Zaś najszlchetniejszą śmiercią wdłg mnie jest spłonięcie. O waśnie.. tu nie ma spłonęcia:| A i jeszcze dla mnie, jako wielkiej miłśniczki ognia (nieoficjalni piromanki) haniebna byłaby śmierć pzez utonięcie. |
Cytat:
|
Fajne jest ze potem mozna tą satelite sprzedać za 1 700$ nawet bez kodów!! Ona sie tak fajnie dymi.... A ja coś wcześniej czytalam o jakims roju much, to chcialam sprobowac i trzymam i ch juz przez dlugi czas w pomieszczeniu z talerzami zbieranymi przez trzy dni i mają wystrój na maxa zły i nic ich nie chce zjesc!!:\
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56. |