TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Najbardziej haniebna śmierć w TS 2 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10697)

Kubeczek 17.11.2004 20:12

o qrcze... dzięki za uprzedzenie... dobrze, że u mnie na nikogo nie spadło (chociaż może byłoby fajnie?)
a robactwo? muchy? pierwsze słysze

Wampirencja 18.11.2004 16:37

Cytat:

Napisał Berquester
A może jak ma sie tylko zły nastrój??

Sugerujesz że źle się nimi zajmuje? ;) NIe, wszystkie miały dobry nastrój. Może ZA DOBRY... B)

moniczka92 21.11.2004 08:47

Utopienie

Cytat:

Napisał Lina
Satelita serio :O :O :O :O :O :O :O :O Jescze tego nie mialam

Ja też nie miałam ale dla mnie najgoesze jest utopienie(ale nie w życiu simów) tylko w prawdziwymJa też nie miałam ale dla mnie najgoesze jest utopienie(ale nie w życiu simów) tylko w prawdziwym

rainne 21.11.2004 12:09

Cytat:

Napisał moniczka92
Ja też nie miałam ale dla mnie najgoesze jest utopienie(ale nie w życiu simów) tylko w prawdziwymJa też nie miałam ale dla mnie najgoesze jest utopienie(ale nie w życiu simów) tylko w prawdziwym

w życiu simów też - wygląda dosyć strasznie :\

rainne 23.11.2004 19:44

Cytat:

Napisał Zaria
simsa muchy zjeść mogą - pisało o tym w gazecie w 100% poświęconej simom... chociaż nie kracze bo jeszcze mi nie zeżarły sima ...

(dziś spróbuje choć nie gwarantuje że sie uda)

---
A jak można zginąć przez satelitę???

ja też czytałam i wiem, że to jest możliwe (chociazby instrukacja o tym mówi). ale nie widziałam nigdy na oczy czegoś takiego, czy to we własnej grze, czy w postaci screena z tego zdarzenia.

satelita spada na oglądającego obłoki/ gwiazdy sima.

Sesca 23.11.2004 19:49

Zaraz spróbuję to zrobić ;)
Jak się uda, to od razu dam screeny :)

Edit: Obstawiłam cały pokój w talerzech (dosłownie cały!), czekałam ze 4 dni aż wszystko porządnie 'zgnije'.
Wszedł tam mój Sim. I nic. Normalnie wszystko było :/

Kubeczek 25.11.2004 16:15

krwiożercze muchy.... dobre... nie wierze wam
jak sim patrzy w chmury/gwiazdy to wtedy (raz kazałem w nocy w gwiazdy patrzeć, nagle się przerzuciło na innego sima, nie dało się go zaznaczyć, zastanawiałem się (o co tu chodzi) a tu zaraz BUM!!! i latające kawałki ziemi, satelita leży, przychodzi Pan Mroczny, na szczęście udało mi się sima uratować(ale fajnie się wyczołgał spod tego satelity))

a kiedy asteroidy będą spadać na domy simów??:-P a może statki kosmiczne??

o właśnie wyślijcie screena albo najlepiej nakręćcie filmik jak muchy sima zżerają to uwierzę

p.s. a wiecie co fajnego było po spadnięciu sateity? można było jego sprzedać za 1999$:)

Aquila_Ardens 28.11.2004 02:35

Spadający satelita. Nie przydażyło mi się to jeszcze (mimo że wciąż celowo kuszę los) ale wyobrażam sobie jak to wygląda.
Sim-naleśnik.

Zaś najszlchetniejszą śmiercią wdłg mnie jest spłonięcie. O waśnie.. tu nie ma spłonęcia:|

A i jeszcze dla mnie, jako wielkiej miłśniczki ognia (nieoficjalni piromanki) haniebna byłaby śmierć pzez utonięcie.

Kubeczek 28.11.2004 18:53

Cytat:

Napisał Aquila_Ardinx
Spadający satelita. Nie przydażyło mi się to jeszcze (mimo że wciąż celowo kuszę los) ale wyobrażam sobie jak to wygląda.
Sim-naleśnik.

Zaś najszlchetniejszą śmiercią wdłg mnie jest spłonięcie. O waśnie.. tu nie ma spłonęcia:|

A i jeszcze dla mnie, jako wielkiej miłśniczki ognia (nieoficjalni piromanki) haniebna byłaby śmierć pzez utonięcie.

przykro mi, sima pod satelitą nie widać (albo jestem ślepy)

Lena15 28.11.2004 20:32

Fajne jest ze potem mozna tą satelite sprzedać za 1 700$ nawet bez kodów!! Ona sie tak fajnie dymi.... A ja coś wcześniej czytalam o jakims roju much, to chcialam sprobowac i trzymam i ch juz przez dlugi czas w pomieszczeniu z talerzami zbieranymi przez trzy dni i mają wystrój na maxa zły i nic ich nie chce zjesc!!:\

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56.