TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wizyta dyrektora (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12205)

Łowca simów 04.01.2005 19:44

Cytat:

Napisał Zaria
jednak z dyrem jest problem. kiedy przyjedzie do niektórych rodzin ukarzą się dwie tabliczki. jedna że dyrek przyjechał na obiad a pod nią iż zaczyna wątpić czy ta rodzina ma coś wspolnego z tak ważną instytucją. nawet go nie przywitasz... NIC! i dzieci nie są przyjęte...

u mnie też tak jest !
tylko że przed drzwiami wogule nie widać dyrektora!!!!!!!!!

Pinia 04.01.2005 20:38

Cytat:

Napisał rainne
ja też mam pytanie, czemu w dwóch tematach pytasz o to samo???
1. odrabiając lekcje i ucząc się czytać.
2. kliknąć na pracę domową, przez co (jeżeli praca domowa była odrobiona z rodzicem, lub starszym simem od początku do końca), nauczy się on czytać.

heh :D nie wiedziałam gdzie lepiej je zadać, a potrzebowałam szybkiej odpowiedzi... :\
dzięki rainne
fajny avek, a jak ty robisz te simki że one tak ładnie sie patrzą w "naszą" stronę? w ogóle ładna simka :D

KubuS 05.01.2005 16:05

Cytat:

Napisał Pinia
heh :D nie wiedziałam gdzie lepiej je zadać, a potrzebowałam szybkiej odpowiedzi... :\
dzięki rainne
fajny avek, a jak ty robisz te simki że one tak ładnie sie patrzą w "naszą" stronę? w ogóle ładna simka :D

Piniu, zeby sim sie patrzyl w"nasza" strone,wystarczy obrocic kamere. Wiesz tkie dwie strzalki w lewym dolnym rogu.

donika 05.01.2005 16:08

Cytat:

Napisał KubuS
Piniu, zeby sim sie patrzyl w"nasza" strone,wystarczy obrocic kamere. Wiesz tkie dwie strzalki w lewym dolnym rogu.

Niom...hehe KuBuś chyba kazdy glupi wie.....:)

KubuS 05.01.2005 16:10

[QUOTE=donika]
Cytat:

Napisał KubuS
Piniu, zeby sim sie patrzyl w"nasza" strone,wystarczy obrocic kamere. Wiesz tkie dwie strzalki w lewym dolnym rogu.[/QU
Niom...hehe KuBuś chyba kazdy glupi wie.....:)

No chyba wlasnie nie kazdy :) :ashoot:

asiolin 05.01.2005 18:16

Cytat:

Napisał KubuS
No chyba wlasnie nie kazdy :) :ashoot:

Sorki bardzo..Może się wymądrzam albo co,ale proszę powróćcie do etamtu,a jeżeli nei chcesz w gzre obracać simem to możesz w bodyshopie2.
PS:Pomożecie mi z tym dyrciem? Nie wiem co zrobić,bo go eni moeg nadal zaprosic w tej rodzinie..W innej natomiast gdyu przyszedł dyrektor matka chłopaka/ucznia zaczęła z nim gadać o szkole i w ogóle i pojaiwło mi sie u góry po prawej stronei ekranu,,Dyrektor nie ma zamiaru słuchać Twoich nudzących opowieści.'' Próbowałam jakoś to odkręcić i kliknąć na neigo i sie eni dało i znowu u góry się pojaiwło,,Sądze,że ten dom to neiodpowiednei miejsce do nauki''ze zdjęciem tego dyrektora. Wyszedł i znowu mi się nei da w kolejnej rodiznie zadzwonic do neigo...EJ... Co mam zrobić by ten niewychowany,neiusuchany i neidopracowany dyrek wrócił?

donika 05.01.2005 18:22

Cytat:

Napisał asiolin
Sorki bardzo..Może się wymądrzam albo co,ale proszę powróćcie do etamtu,a jeżeli nei chcesz w gzre obracać simem to możesz w bodyshopie2.
PS:Pomożecie mi z tym dyrciem? Nie wiem co zrobić,bo go eni moeg nadal zaprosic w tej rodzinie..W innej natomiast gdyu przyszedł dyrektor matka chłopaka/ucznia zaczęła z nim gadać o szkole i w ogóle i pojaiwło mi sie u góry po prawej stronei ekranu,,Dyrektor nie ma zamiaru słuchać Twoich nudzących opowieści.'' Próbowałam jakoś to odkręcić i kliknąć na neigo i sie eni dało i znowu u góry się pojaiwło,,Sądze,że ten dom to neiodpowiednei miejsce do nauki''ze zdjęciem tego dyrektora. Wyszedł i znowu mi się nei da w kolejnej rodiznie zadzwonic do neigo...EJ... Co mam zrobić by ten niewychowany,neiusuchany i neidopracowany dyrek wrócił?

Ja nie mam pojecia co jest grane...ale moze zaproś dyrka jeszcze raz i może powieksz troche domek no nie wiem co jeszcze :O przyrzadz homara, u mnie poszlo gladko za I razem, zreszta pisałam juz to gdzieś. Pozdrawiam.:)

rainne 05.01.2005 18:57

Cytat:

Napisał asiolin

jeśli powiedział, że to nieodpowiednie miejsce do nauki, to chodzi o to, że było za mało wystrojone. czyli przed jego przyjściem trzeba nakupować pare rzeźb i obrazółw w pokojach, które chcemy pokazać dyrektorowi (max można oprowadzić go po 3 pokojach).
i tak, jeśli dyrektor przyjeżdża, bądź nie i nie pojawia się żadne okienko, to jest to błąd w grze. bywa. i chyba tylko przeprowadzka pomaga.
jeśli z kolei pojawia się komunikat, że dom jest nieodpowiedni, chodzi o to, że prawdopodobnie na ogródku jest pozostawiona stara gazeta, a dyrektor śmieci nie lubi ;) poza tym radzę zabierać jacuzzi z dworu, nie wiem czy tylko ja tak mam czy wszyscy, ale kiedy ono stoi na zewnątrz, to również pojawia mi się ten komunikat :O

asiolin 05.01.2005 19:39

Cytat:

Napisał donika
Ja nie mam pojecia co jest grane...ale moze zaproś dyrka jeszcze raz i może powieksz troche domek no nie wiem co jeszcze :O przyrzadz homara, u mnie poszlo gladko za I razem, zreszta pisałam juz to gdzieś. Pozdrawiam.:)

Jakbyś cyztała wcześneijszy mój post dokąłdnei to byś zauważyła,że odkąd uciekł ode mnei dyrcio to nei wraca i sie nei da dzwonic,wiec etgo neiz robie.
Homara robiłam i to spowodowała,że dyrcio uciekła,a w innej rodzinie rozmowa??
PS:Cio do gry to mam wszytsko z nią wporzo.

Pinia 05.01.2005 20:49

Mam do was bardzo ważne pytanie (dla mnie).
Otóż mój mały sim nie może odrobić zadania domowego, klikam na regał i nic takiego nie ma. Ktoś mi mówił żeby go nauczyć czytać. Ja moge mu czytać ale nie ma jakiejś opcji żeby go uczyć co mam zrobić?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:11.