![]() |
|
Myślę że to przypadkowe. Gdy stworzyłam pierwszą rodzinkę urodziła mi się najpierw dziewczynka a potem bliźniaki. Miałam farta nie !!!
|
Hm,nie wiem czy to zadziała, ale ja próbowałam 2 razy i mi się udawało: według mnie żeby mieć bliźniaki trzeba pójść do łóżka które stoi na dworze. :hmmm: ale nie jestem pewna pewnie miałam po prostu farta :\
|
a ja nigdy nie miałam bliźniaków. Bez względu na wszystko.
|
Cytat:
|
wedlug mnie to te wszystkie sposoby podawane na forum, aby miec blizniaki to stek najwiekszych bzdur...to gra przeciez o tym decyduje a nie co simka zje...
|
Cytat:
|
jeee :)
Haha ja przejrzalam cały temat i zastosowałam sie do wszystkich rad.... Gram juz hoho w sims2 i nigdy w zyciu nie mialam blizniaków.... Zniechecilam sie bo po pierwszje próbie w ciazy gdy jadła ciastka i te inne porady to urodzil sie chlopiec :/ ale potem urodzily mi sie blizniaki :D pierwszy raz ;) Chlopczyk i dziewczynka ;) ale mam radoche ;D
|
To Sie Robi Losowo !!!!!!!!!!!!
|
Khaterine : masz rację. To się robi losowo:P Ale może spróbój babką, żeby babka jadła często spaghetti : ja tak zrobiłam i mi się udało. Pierwszy raz urodziły mi się bliźniaczki! Dziewczynki dwie:) Ania I Hania :*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:42. |
|